Superlataus joulukalenteri 2022 – Luukku 19

MeemiMaanantai numero kolme! Let’s mennään!

Kuten tiedämmekin jo kaikki, MeemiMaanantai on viikon meemikkäin päivä. Tänäänkin Superlatauksen joulukalenteriluukkuun on valikoitu yksi monista meemiesimerkeistä, jota on viljelty monissa asiayhteyksissä. 

Kolmannen joulukuun maanantain meemi on…

Ei, ei se ole… 

Se on–

ETEMON!

No niin, kukas muukaan olisi klassikkoasemaan päässyt kuin Etemon? 

Etemon on Digimon Adventuren ensimmäiseltä kaudelta niin sanottu toinen pääpahis, jonka tarina käydään läpi Devimonin jälkeen ja Vandemonia ennen. Etemon pitää itseään digimonien kuninkaana ja taitavana laulajana, joka pystyy paikantamaan Valitut lapset Pimeän verkostonsa avulla. 

Superlataus-näytelmässä Etemonia ei kuitankaan tulla näkemään. Mutta kuinka surkuhupaisalta se kuulostaakin, Etemon on tullut jäädäkseen produktioomme vaikka lavalle hän ei ikinä tulekaan pääsemään. Siitä lähtien – ja sitäkin ennen – kun Etemon sai bännit näytelmästä aprillipilansa vuoksi, on hänestä tullut suuri tähti. Ei ehkä ihan sellainen tähti kuin hän itse toivoisi, mutta eikös meemitähdet loista yhtä kirkkaasti kuin rokkistarat…? 😀

Toki tällä loistokkaalla tähdellä on hieman kiistanalainen maine. Etemonia on produktion aikana syytetty huonoista ethernet-kaapeleista, surkeasta nettiyhteydestä, teknisistä ongelmista, katoavista sähköposteista ja vaikka sun mistä. Etemonin Pimeällä verkostolla on niin suuri vaikutus meidän maailman datailuihin, ettei ole ihmekään, kun välillä kysellään kuka siinä netissä on. Vastaus on aina Etemon.

Mutta kyllä Etemonista myös tykätään (ainakin ironisesti, jos ei muuten). Lähes jokaisessa Superlatauksen peli-illassa päädytään aina puhumaan Etemonista, joten hän ei todellakaan ole jäänyt unholaan eikä pitkään aikaan ole väistymässä omasta, öööh… henkilökohtaisesta valokeilastaan. Lisäksi Instagramissa ja Twitterissä fanit ovat muutamaan otteeseen kaipailleet Etemonia. Toisin sanoen, Etemon on sekä proggislaisille että muille erittäin tärkeä digimon, jonka kommelluksia animessa ja sen ulkopuolella tullaan muistelemaan pilke silmäkulmassa. Ihana idoliapina! 👏

Alla olevassa kuvakollaasissa on koostettu muutamia etemonimaisia hetkiä kuluneelta vuodelta eri alustoilta ja peleistä.

Eiköhän toivoteta Etemonille hyvät joulut ja uudet vuodet! Hän on ehkä tässä kohtaa sen ansainnut. 🙂

Näihin kuviin ja tunnelmiin päätetään kolmas eli viimeinen MeemiMaanantai. Kiitos kaikille meemuja seuranneille, se olisi nyt “Rakkausserenadin” aika– (Juoskaa pakoon ennen kuin kappale alkaa!)

Nähdään huomenna uuden luukun parissa!

Meemimaanantain taiteili iloksenne jälleen Takerua näyttelevä Laura!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close