Blogi

Blogin tuoreimmat

Treenikausi — ja näin se alkaa!

Syyskuun viimeisenä viikonloppuna Superlatauksen lavatiimi kokoontui ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan yhteen ihka ensimmäisen treeniviikonlopun tiimoilta. Tunnelma lauantaiaamuna treenipaikalle mennessä oli jännittyneen odottava ja innostunut, kun reilu parikymmenhenkinen lavatiimimme asteli ensi kertaa treenisaliin! Viikonlopun ohjelmaan kuului paljon infoa, yhteisharjotteita sekä kenties se kaikista eniten kutkuttanein osuus: Näytelmän käsikirjoitusten jakaminen näyttelijöille sekä sen lukeminen ensimmäistä kertaa yhdessä ääneen. … Jatka lukemista Treenikausi — ja näin se alkaa!

Mahtavaa menoa koe-esiintymisissä!

Elokuun toisena ja viimeisenä viikonloppuna tiimissämme koettiin hyvin jännittäviä hetkiä, kun lavatiimiin hakeneet kokelaat kerääntyivät kahteen koe-esiintymisviikonloppuun Jyväskylän Veturitalleille. Koe-esiintymiset olivat kaksipäiväiset: lauantaina oli kaikille viikonloppuun osallistujille yhteinen päivä, jonka tarkoituksena oli mallintaa treenipäivää ja sunnuntaina taas jokainen hakija kävi yksilöhaastattelussa sekä näyttelijäksi hakeneet myös tekemässä oman koe-esiintymisensä.  Jos pandemia-aika on tuonut mukanaan paljon pahaa … Jatka lukemista Mahtavaa menoa koe-esiintymisissä!

”Tänään on yhä ensimmäinen elokuuta 1999!”

Hyvää elokuun ensimmäistä eli hyvää Odaiba-päivää! Kaikki Digimon-fanit ovat varmasti joskus kuulleet puhuttavan Odaiba-päivästä, mutta toisin kuin moni luulee, se ei ole Digimonin virallinen syntymä- tai vuosipäivä. Sellaisia tällä sarjalla on oikeastaan kaksi: virallinen syntymäpäivä on nimittäin 26. kesäkuuta, jolloin franchise ensi kertaa näki päivänvalon virtuaalilemmikkien muodossa. Digimonin tunnetumpi vuosipäivä taas sijoittuu maaliskuun 7. päivään, … Jatka lukemista ”Tänään on yhä ensimmäinen elokuuta 1999!”

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close