Superlataus joulukalenteri 2022 – Luukku 18

Joulu alkaa pian jo kolkuttaa ovea ja jouluaattoon on enään 6 yötä! Luukussa numero 18 pääset tutustumaan erilaisiin lahjavinkkeihin mitä voit vaikka kaverille tai perheelle hankkia. 💝

ITSETEHDYT LAHJAT
Itsetehdyssä lahjoissa vain mielikuvitus on rajana! 😺 Itsetehdyt jutut ovat aina uniikkeja ja niillä on paljon tunnearvoa. Ne eivät yleensä myöskään maksa paljoa varsinkin jos pystyt käyttämään kierrätysmateriaaleja! Voit esimerkiksi neuloa kaverille lämpimät sukat kylmille keleille, piirtää hienon joulukortin tai tehdä persoonallisen rannekorun. Jos koet ettei taitosi riitä itsetehtyyn lahjaan voit aina myös tukea pienyrittäjiä! Lahjan ei välttämättä aina tarvitse olla myöskään esine vaan voit vaikka antaa lämpimän halauksen sitä kaipaavalle! 💖

HERKUT
Varsinkin jouluna herkkuja ei koskaan voi olla liikaa ja jokaiselle varmasti löytyy jotain mistä he tykkäävät! 🥰 Itse ainakin tykkään sujauttaa pienen suklaaherkun paketin sisälle isomman lahjan lisäksi. Askartelun ja herkut voi yhdistää hauskalla tavalla laittamalla suklaakarkkeja suljettuun purkkiin ja sekaan pieniä lappusia, johon on kirjoitettu pieniä aktiviteetteja mitä lahjan antaja tarjoaa aina kun lahjan saaja ottaa purkista yhden lapun. Myös kahvi, tee ja glögi on sellaista mistä moni tykkää ja niistä löytyy monenlaista eri versiota. Jos haluat olla luova voit myös vaikka tehdä itse glögiä ja maustaa sen haluamallasi tavalla! 🍵

PELIT
Pelit ovat asia joista moni tykkää ja joilla saa porukkaa helposti kokoontumaan yhteen kivan asian ääreen. Codenames, joka löytyy sekä fyysisenä lautapelinä että ilmaisena nettipelinä on ollut yksi pelatuimpia pelejä näytelmäporukan peli-illoissa. Betrayal-pelistä taas on tullut sekä luukun kirjoittajan että muutaman muun tiimiläisen suosikkilautapeli! 🎲

LAHJAKORTIT JA ELOKUVALIPUT
Myös lahjakortti on aivan mainio vaihtoehto lahjaksi. Sellaisen saa hankittua melkein mihin vaan ja lahjan saaja pystyy itse päättämään mitä ostaa lahjakortilla! Elokuvaliput ovat myös erittäin käytännöllinen ja ilahduttava lahja. Kukapa ei ilahtuisi siitä, että pääsee katsomaan hyvää elokuvaa isolta valkokankaalta läheisten ihmisten seurassa. 🥰


Toivottavasti saitte tästä idean poikasta lahjoihin! Huomenna pääsette jälleen meemimaanantain pariin ja joulu on taas askeleen lähempänä!

Lahjavinkit kokosi Piyomonia näyttelevä Milja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close