Superlataus joulukalenteri 2022 – Luukku 20

On joulukuun 20. päivän aika ja jouluaatto vain lähenee!

Tämän päivän luukku sisältää ryhmämme peli-iltojen hauskoja hetkiä. Mukana on niin digitarinoita, piirroksia kuin t-paita designeja. Samalla suosittelemme näitä etänä pelattavia party pelejä myös teille! Olkaa hyvä ja nauttikaa!

Broken Picturephone
Nämä tarinat ovat syntyneet lause kerrallaan niin, että pelaaja on nähnyt vain aiemman pelaajan lauseen.

Tarinat tulee lukea alhaalta ylöspäin!

Gartic Phone
Kuin rikkinäinen puhelin, mutta lisähaasteeksi tulee piirtää kuva, josta edellinen lause kertoo. Gartic phonessa on useampi vaihtoehto ja tällä kertaa pelasimme peliä, jossa piti jatkaa toisen pelaajan piirrosta. Lopulta kaikki olivat tehneet aivan erilaiset versiot aloittajien piirroksesta. Myös muutama tuttu Digimon pääsi piirroksiin mukaan.

Jackbox: Tee K.O.
Online partypelien hitti Jackbox on myös Superlatauksen peli-iltojen suuressa suosiossa. Pelin ideana on piirtää kuvia, kirjoittaa t-paidalle sloganeita ja lopuksi yhdistää muiden pelaajien tuotoksista yhtenäinen ja hullunkurinen t-paita. Peli-illan jouluiset suosikit tulevat tässä.

Tämän päivän luukku on taas paketissa ja me näemme jälleen huomisen luukun parissa. Olkaahan kiltisti! Jouluaatto ei ole enää kaukana!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close