Info

Mikä? 

Suomalainen faninäytelmäproduktio, joka on tarinallisesti jatkoa Valitut lapset – Digimon-näytelmälle (2019). Näytelmän käsikirjoitus pohjautuu Digimon Adventure -sarjan toiseen ja kolmanteen tarina-arkkiin, mutta siitä on tehty omanlainen sovitus, joka tarjoaa varmasti jotain uutta ja yllättävää myös vannoutuneimmille Digimon-faneille. Tarina on kuitenkin kirjoitettu niin että se avautuu myös aivan uusille katsojille. Näytelmä tehdään kunnianosoituksena Digimon Adventurelle, joka viettää 25-vuotisjuhlavuottaan esityskaudellamme 2024.

Projekti tuotetaan täysin vapaaehtoisvoimin ja voittoa tavoittelematta, kukaan mukana olevista ei saa tästä palkkaa. Kaikki produktion tekemistä varten kerättävä rahoitus, kuten erilaiset avustukset sekä joukkorahoituskampanjoiden tuotot käytetään lyhentämättömänä näytelmän tekemiseen ja siitä aiheutuviin kuluihin, kuten puvustukseen, lavastukseen sekä esityskaudella myös muun muassa tekniikkaan ja logistiikkaan.


Missä ja milloin?

Näytelmää tullaan harjoittelemaan syksystä 2022 alkaen Jyväskylässä noin puolentoista vuoden ajan, ja esityskautenaan vuonna 2024 se tulee kiertämään esiintymislavoilla ja conitapahtumissa ympäri Suomen.


Miksi? 

Haluamme lähteä tekemään harrastajateatteria hyödyntäen yhden tehdyn produktion tuomaa kokemusta ja tietoa, minkä johdosta uskallamme lähteä tekemään projektia varmemmalla otteella sekä kokeilemaan uusia asioita ja vähän erilaisen faniproduktion tekemistä. Haluamme myös päästä tuomaan esiintymislavoille lisää lapsuusnostalgiaa Digimonin tarinan kautta tehden kunniaa alkuperäiselle sarjalle, joka on monelle tiimistä tärkeä ja rakas. Projektilla haluamme myös tukea nuorten ja nuorten aikuisten kulttuuriharrastuksia, lisätä yhteisöllisyyttä ja sitä kautta ehkäistä yksinäisyyttä ja syrjäytymistä. 


Ketkä? 

Tekijöinä joukko nuoria ja nuoria aikuisia ympäri Suomen. Tuotantotiimiä lähdettiin muodostamaan kysymällä mukaan edellisessä Valitut Lapset -produktiossa mukana olleita tekijöitä sekä muita tuttavia. Suunnittelutyöhön ja enemmän vastuuta vaativiin tehtäviin tuotantotiimissä haluttiin löytää entuudestaan tuttuja ja luotettavia ihmisiä, joiden tiedetään pystyvän kantamaan vastuu ja suoriutumaan tehtävistään. 

Produktion tuotantotiimiin tullaan rekryämään kesän 2022 aikana avoimen haun kautta lisää tekijöitä mm. pukujen ja lavasteiden tekemiseen. Näyttelijät ja lavaninjat tullaan valitsemaan avoimen castingin ja koe-esiintymisten perusteella kesän 2022 aikana.

Tavoitteena on saada kasaan ryhmä, joka suhtautuu projektiin kiinnostuksella ja intohimoisesti, halunaan yhteen hiileen puhaltaen tuoda Suomen lavoille uudenlainen faniteatteriproduktio.


Kenelle? 

Näytelmä tehdään faneilta faneille -hengessä, joten sen pääkohderyhmää ovat suomalaiset Digimon- ja animefanit. Näytelmä on kuitenkin käsikirjoitettu niin, että se avautuu myös aivan uudelle, lähdemateriaalia tuntemattomalle katsojalle.

Aivan perheen pienimmille emme kuitenkaan näytelmää suosittele sen sisältämien myös hieman synkempien aiheiden takia. Tiedotamme tarkemmista ikärajoista vielä esityskaudella.


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close