Tuotantotiimi

Kati

Tuotanto, ohjaus, käsikirjoitus, äänisuunnittelu, tekniikka, lavastus, markkinointiHeips! Saatoin olla se, joka laittoi koko tämän produktion alulle ja siitä syystä olen päätynyt hoitamaan pääkoordinaattorin tehtävää. Oikeasti haluan vain päästä tekemään taidetta, mutta jonkun täytyy ne tuotantopuolen hommatkin hoitaa. Onneksi kanssatuottajiksi lähti aiemmasta Valitut Lapset -produktiosta tutut hyvät tyypit!

Digimon Adventure on ollut minulle lapsuudesta saakka tosi tärkeä sarja, ja edellisen produktion jälkeen se liikkui vielä lähemmäs sydäntä. Sarja on tullut katsottua niin monta kertaa että sen osaa lähes ulkoa, joten materiaalin oltua valmiiksi hyvin hanskassa vastasin myös näytelmän käsikirjoituksen koordinoimisesta. Tarinan käsikirjoittaminen oli voimaannuttava kokemus ja koin pääseväni tosi syvälle sisään hahmojen tunteisiin ja ajatuksiin. Kirjoittamisen jatkeeksi tuntui luontevalta lähteä mukaan ohjaustiimiin apuohjaajaksi, jonka vastuualueena on käsiksen tulkkaaminen ja hahmo- sekä sarjauskollisuus.

Tulen tässä projektissa häärimään enemmän tai vähemmän mukana vähän joka tiimissä, mutta tuotannon ja ohjauksen lisäksi eniten varmasti tekniikka- ja lavastustiimeissä. Ammatiltani olen papereiden mukaan äänisuunnittelija, mutta valmistumisen jälkeen en ole tämän projektin ulkopuolella vielä päivääkään tehnyt niitä töitä. Sen sijaan pari viime vuotta on tullut vietettyä valo- ja ääniteknikon sekä näyttämötekniikan hommissa ammattiteatterissa, ja sieltä onkin saanut paljon ajatuksia ja ideoita paitsi tekniikkaan ja lavastukseen myös näyttelijäntyöhön.

Parasta tässä produktiossa on ollut yhdessä muiden kanssa tekeminen: yhteiset ideariihet, kirjoittelutuokiot ja sellainen tietynlainen luova hulluus, jossa syntyy entistä parempia ideoita kun niitä kehitetään yhdessä eteenpäin.

”Yhdessä rohkein sydämin kohti maaliviivaa! Ketään ei jätetä yksin matkan varrelle ♡”


Janne

Tuotanto, valosuunnittelu, tekniikka, lavastusHeipsu se on Janne tässä! Meitsi häärää tuotannollisten asioiden ääressä, pääasiallisena vastuuna hallinnolliset jutut, kuten produktion budjetti. Sen lisäks oon ollu mukana alkuvaiheessa pohtimassa isoja linjoja käsikirjoituksen suhteen. Tuotannon lisäksi oon mukana taiteellisella puolella osana tekniikkaa valosuunnittelusta vastuussa olevana.

Taustaa teatterista on niin harrastelija- kuin ammattipuolelta tuotannosta ja tekniikasta. Olin mukana myös edellisessä Valitut Lapset prokkiksessa tekemässä valoja. Produktiot on elämän suola ja ehkä just sen takia näihin päätyy aina uudestaan mukaan. Monet väittää, että hallinto on tylsää, mutta mikään ei voita hyvin tehtyä selkeetä budjetti-exceliä!

“Jos nyt vihdoin oppis näiden Digimonien nimet”


Kiipy

Ohjaus, koreografiat

Kuva: AadagraphyHei vaan Kiipy tässä!

Toimin Superlatauksessa näyttelijäntyönohjaajana sekä koreografina. Yleinen fiilis on yhtä aikaa sekä suunnaton into päästä näkemään kuinka asiat muuttuvat paperilta todellisiksi että suuri jännitys miten kaikesta tullaan selviämään. Olen tehnyt omien tonttieni hommia aikaisemminkin, mutta huomattavan paljon pienemmille projekteille ja lyhyemmillä aikatauluilla. Toivonkin tämän minulle suodun kunnian opettavan paljon uutta niin itsestäni tekijänä kuin teatterintekemisestä kokonaisuutena. Odotan innolla sitä uskomatonta matkaa mikä päästään kulkemaan yhdessä porukalla!

Digimon oli itselle yksi lapsuuden leikkien tärkeistä lähdemateriaaleista. Kotona ei ollut tv-kanavia millä olisin sitä päässyt katsomaan viikottain, mutta leikkikentällä kyllä tuli moni asia tutuksi ja paljon oli seikkailua digimaailmassa lähimetsissä ja välitunneilla. Oma lempi digimon on ollut aina Patamon ja sen kehityslinja. Niin designillisesti kuin mitä Patamon Takerun kanssa edustaa toivon symbolin kantajina.

Arjessani työskentelen tällä hetkellä elämyspalveluisäntänä sekä opiskelen arkkitehtuurin opintojani loppuun. Arki on melkoista tasapainottelua näiden vaatiman matkustamisen vuoksi, mutta viikko ja tehtävänanto kerrallaan hyvä tulee! Vapaa-ajallani tykkään käydä salilla sekä lukea. Kausiluontoisesti mahdollisuuksien mukaan rakkaita harrastuksia ovat taitoluistelu, cosplay sekä tietysti teatteri.

”Toiset päivät ovat parempia kuin toiset, kyllä sen ymmärrät. Kovin paljon on myös itsestäsi kiinni miten tämänkin kuvan värität”


Urho

Koreografiat, musiikkiHey, hey! Urho on nimi, cossaava kirjastosetä on meininki.

Aikaisemmassa Valitut lapset -näytelmässä olin Leomonin ja Centarumonin rooleissa, tällä kertaa koreografiatiimissä luomassa taisteluita lavalle (myös pienessä cameossa minut saattaa bongata).

Kuten mainitsin, ammatiltani olen kirjastonhoitaja, ja cosplay-skenessä olen ollut jo vuodesta 2007 nimimerkillä The Urho. Koulutukseltani olen myös kääntäjä.

Harrastuksiini cosplayn lisäksi kuuluu ankara lukeminen ja luova kirjoittaminen, eläimet, liikunta ja kamppailulajit sekä musiikki, näytteleminen ja dubbaus. Ja paljon muutakin.

Lapsuus tuli vietettyä myös Nelosella näytetyn Digimonin parissa, joten Digimon Adventure sekä Adventure 02 tulivat tutuiksi jo pienenä.

Tulkaahan sankoin joukoin katsomaan, mitä joukkovoimalla saadaan aikaan, kun kyseessä on näinkin lähellä niin monen sydäntä oleva maailma!


Siina

Käsikirjoitus, nettisivutSiina tässä, moi! Olen projektin Käki-tiimistä eli yksi näytelmän käsikirjoittajista. Kokemusta kirjoittamisesta sain jo aiemmasta Valitut Lapset -näytelmästä ja harrastan sitä muutenkin inspiraation iskiessä. Ammatiltani olen ohjelmistokehittäjä ja siksi tarjouduin myös näiden nettisivujen ylläpitäjäksi. Koodirukkasten tippuessa käsistä veri vetää kuitenkin kaiken luovan pariin. Siksi tällaisten proggiksien lisäksi tulee harrastettua paljon larppaamista ja cosplayta.

♪~ ᕕ(ᐛ)ᕗ


Sini

Käsikirjoitus, lavastus, puvustusHei, olen Sini. Olin mukana tekemässä myös ensimmäistä Valitut Lapset – Digimon -näytelmää. Tässä projektissa olen ollut mukana käsikirjoittamassa sekä suunnittelemassa pukuja ja lavastusta.


Jenna

Markkinointi, someMoikka moi! Mun nimi on Jenna ja oon tän projektin markkinointi- ja somevastaava! (✩ ์ ᴗ ์✩)

Rakastan taiteen ja teatterin tekemistä yli kaiken! Olen harrastanut lapsesta asti teatteria ja viulunsoittoa, ja ne ovat minulle tärkeimmät harrastukseni. Niiden lisäksi laulan, opiskelen japania, harrastan cosplayta ja editoin AMV’ita sekä olen mukana järjestämässä AMV-kisoja. Monipuolisesti eri hommia tulee siis tehtyä.

Valitut Lapset: Superlataus on toinen faniproduktio, johon olen koskaan osallistunut ja edellisessä projektissa – Valitut Lapset – olin mukana näyttelijän roolissa sekä avustamassa hieman editointipuolella. Odotan uutta näytelmää innolla ja olen kiitollinen saadessani olla mukana näin hienossa projektissa!

Digimon on minulle nostalginen sarja, jota katsoin lapsena yhdessä isoveljeni kanssa telkkarista joka viikonloppu. Olen nähnyt Digimon Adventuren vain suomeksi dubattuna ja tarkoituksenani on katsoa se vielä alkuperäiskielellä!

Toivottavasti törmäämme tulevien vuosien aikana livenä ja/tai somessa!

~Mensore! Mensore! ~


Milla

Markkinointi, taltiointi

Kuvan piirtänyt: Anniina KervinenMoikka! Oon Milla, 25-vuotias jokapaikanhöylä Muuramesta. Mulle on tärkeää päästä toimimaan itselle tärkeiden asioiden parissa, ja oon aina ollut sellainen avoimesti ja isolla äänellä nörtteilevä ihminen, joten on ihan tuhottoman siistiä päästä tällaiseen nörttiproggikseen mukaan!

Digimon on ollut yksi lapsuuden lempparisarjoista ihan sieltä taaperosta saakka, ja näin vähän varttuneempanakin tulee maratoonattua sarjaa läpi tasaisin väliajoin. Digimonissa eniten kiehtoo mahtavat hahmot ja oikeasti aika koskettavat ja syvälliset tarinat ja sanomat! Gabumon on pienestä pitäen ollut se oma suosikkidigimon, ja lapsista itselle samaistuttavin on ehdottomasti Koushiro ❤

Teatteri-ihminen oon ollut ihan lapsuudesta saakka, ja oonkin päässyt kokemaan teatterin hyvin monelta eri kantilta. Tässä projektissa oon osa viestintätiimiä, ja törttöilen eniten somen parissa – mutta saapi nähdä mihin kaikkeen tie vie.

Jos pitäis vain yksi lainaus valita motoksi, niin se olisi ”Don’t do it like me – do it like you.” Näihin sanoihin ja näihin tunnelmiin – tervetuloa seuraamaan meidän matkaa tähän seikkailuun, näkyillään!

”Don’t do it like me – do it like you.”


Tino

GrafiikkaHellouta vaan! Mie oon Tino ja toimin tässä projektissa graafikon kengissä, eli olen mukana luomassa markkinoinnin visuaalista ilmettä. Silloin kun en ole kiireinen graafisen muotoilun opintojen kanssa, mut voi löytää pelikoneen edestä, piirtopöydän äärestä tai jäältä tekemässä hyppyjä ja piruetteja.

Projektiin lähdin mukaan, kun tarjottiin paikkaa graafikoksi. Olin mukana myös aiemmassa Valitut Lapset -näytelmässä niin halusin olla mukana luomassa tulevaisuutta tälle uudellekin. Tulevasta näytelmästä voin sanoa, erästä hienoa miestä lainatakseni, että “Please look forward to it”.


Stiivu

GrafiikkaMoikka moi hei! Nimeni on Stiivu ja toimin graafikon hommissa tässä projektissa. Taidelinjalla on pysytty jo useampia vuosia ja erittäin lähellä sydäntä on juuri teatteri ja graafinen suunnittelu. Toivottavasti onnistun luomaan miellyttävän visuaalisen kokonaisuuden kuvastamaan tätä projektia.

Harrastuksiin kuuluu myös animen katsominen, cosplay, polaroid kuvaaminen, monta tuntia koneella pelaaminen ja kaikenlaisten sarjakuvien lukeminen. Olen pitkään haaveillut oman sarjakuvan tuottamista! Katsotaan onko aikaa tämän produktion aikana /jälkeen. ❤ Tarviin vielä hieman urheutta siihen.

Minun on häpeä myöntää, mutta en ole Digimon-lapsia. Kasvoin lähinä Baybladen ja Yugi-oh’in keskellä. Mutta tämä ei estä minua osallistumasta Superlataus-projektiin! Olin mukana myös viime produktiossa ja se oli yksi huikeemmista kokemuksista. Rakastan kaikkia Digimon-perheessä ja olen suuresti kiitollinen, että sain hypätä mukaan myös tähänkin projektiin. Ainakin olen vihdoinkin alottanut Digimon-sarjan katsomisen! Hyvä että edes nyt, kun ei ikinä.

“Kaasu pohjaan, jeesus ohjaa”


Oliver

MusiikkiOliver tässä moro! Lavatiimin lisäksi hääräilen musiikkitiimissä vastaavana. Oma musiikkitaustani on sellainen “jack of all trades, master of none”, eli olen soittanut elämäni aikana useampaa eri soitinta mutta osaan suurinta osaa soittaa lähinnä välttävästi 😀 Sillä taustalla olen kuitenkin päätynyt säveltämään (ja joskus myös sovittamaan) jos jonkinmoista instrumentaalimusiikkia sekä jonkun verran a cappellaa. Lähdenkin nyt siis innolla työstämään meidän käyttöömme sopivia sovituksia luomaan tunnelmaa kohtausten taustalle! Luvassa nostalgisen viban lisäksi myös hieman omaa twistiä 😉


Veikko

Musiikki, tekniikkaVeikko tässä!

Tuotantopuolella olen mukana musatiimissä eli valitsemassa ja luomassa näytelmän taustamusiikkeja. Digimonin soundtrack on todella rakas: legendaarinen ja jokainen kappale tunnistettava. Tässä on siis pientä urakkaa edessä, mutta luottamuksella ja ystävyydellä mennään sitä kohti! Edellisessä Valitut Lapset -projektissa käänsin ja lauloin digivoitumisbiisi Brave Heartin suomeksi muotoon ’Rohkea Sydän”, ja se on edelleen YouTube-kanavani katsoituimpia videoita! Kenties Superlataus -projektin aikana kuullaan lisää Digimon-musiikkia suomeksi, korvat siis hörölle!


Rami

LavastusRami tässä moro.

Näyttelemisen lisäksi olen ottanut lavasteet vastuulleni. Olen tällainen oman elämän puuha-pete ja naulaamisen sekä nakuttamisen lisäksi minulla on paljon luovia ideoita asioiden toteuttamiseen. Varsinaisesta lavasteiden teosta minulla ei ole aiempaa kokemusta, mutta lentokoneasentajan koulutukseni sekä eri tehtaiden tuotantohommien kautta olen kartuttanut ihan käytännön kokemusta erilaisista työkaluista ja -menetelmistä mistä tulee varmasti olemaan apua timanttisen tiimin tuen lisäksi. Myös cosplayn takia olen väkertänyt erilasia aseita mikä sekin auttaa esimerkiksi materiaalien valinnassa.


Milja

PuvustusMoikkaa! (^w^)/ Milja tässä! ♡

Toimin tässä projektissa näyttelijän lisäksi Puvustusvastaavan hommassa! Tehtäviini kuuluu siis pitää huolta, että jokainen asu valmistuu ajallaan sekä jaella tehtäviä muille pukujen tekijöille. Olen myös itse tekemässä useampaa näytelmän pukua. Minulla on ennestään vaatetusompelijan koulutus sekä olen harrastanut cosplaytä 11 vuotta, joten siinä ajassa on tullut ommeltua aika monta asua ja kehittynyt tehdessä. Tässä projektissa pääsen oikeasti tekemään jotain missä koen olevani hyvä! ♡ Odotan innolla, että näätte meidän lahjakkaiden tiimiläisten tekemät puvut lavalla!! :3


Laura

Puvustus: peruukit, tarpeistoEttepäs arvanneetkaan, että minä tulen täältä ja sanon moi!

Eli täällä Laura kirjoittelee! Lavatiimissä pyörimisen lisäksi olen hypännyt mukaan tuotannon puolelle peruukkivastaavaksi ja tarpeistotiimin ahkeraksi työmarkuksi. Peruukkivastaavana hyödynnän cosplay-urani aikana keräämääni tietoutta, sillä tehtäviini kuuluvat muun muassa kaikkien lavalla näkyvien hiusten muovikuitujen laaduntarkastus ja stailauksen salaisten ninjatekniikoiden valjastaminen. Tarpeistotiimissä työskentelen esitysrekvisiitan ja pienproppien parissa eli pääsen luvan kanssa askartelemaan kaikkea maan ja taivaan väliltä. Toisin sanoen voisin kuvailla itseäni mestarinäpertäjäksi.

Pidetään peukut pystyssä! 👍👍


Myrsky

PuvustusMoikkuli! Oon Myrsky, somessa pyörin enimmäkseen nickillä myrsky_cosgay ja oon tässä projektissa suunittelemassa pukuja! Harrastuksiini kuuluu cosplay ja olen koulutukseltani mittatilausompelija ja olen ollut myös useamman kerran tekemässä teatteripuvustuksia! Prokkikseen lähdin mukaan kun kaverit kysyi, ja no Digimon sekä teatteri ovat lähellä sydäntä! ❤


Allu

PuvustusAllu tässä hei! Lähin tähän projektiin mukaan, kun kaveri kysyi kiinnostaisko mua tulla puvustukseen. Mainitsin joskus vaimolleni, joka oli edellisessä Digimon-näytelmässä näyttelijänä, että olisi ihanaa päästä puvustustiimiin johonkin näytelmäprojektiin mukaan ja harmittelin, kun en ollut edellisessä näytelmässä mukana. Mutta tässä sitä nyt ollaan!ヽ(*⌒∇⌒*)ノ

Olen opiskellut vaatetusompelijaksi joskus teininä ja vaikka sitä en teekkään ammatikseni enää yhtään (tällä hetkellä opiskelen puutarhuriksi, joksi valmistun kesällä), olen ollut aktiivinen cosplayharrastaja jo 13 vuoden ajan. Cosplayn lisäksi mie myös piirrän ja editoin AMV’eitä. Niin ja kuljen siis netissä nikillä Aruru-

Oon se lapsi joka ei ole katsonut Digimonia pienenä (olin enemmän Pokemonlapsia), mut ei se haittaa! Olinhan mie kattomassa edellisessä näytelmässä jokaisen (paitsi yhden) esityksen, niin kyl mie ihan perillä oon asioista! ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ

Yukkuri shiteitte ne ☆


Hylzy

PuvustusSilirimpsis moi!

Mut tunnetaan nimellä Hylzy internet piireissä ja sillä nimellä esittäydyn täälläkin! Olen tässä projektissa mukana puvustuksessa. Cosplayta olen harrastanut monta vuotta ja mikäs sen parempaa kuin yhdistää kaksi todella rakasta aihetta!

Digimon on ollut ihan pienestä pitäen rakkaimpia sarjoja, mihin olen koskaan tutustunut. Harrastan cosplayn lisäksi videopelien pelaamista, lautapelejä, animen katsomista ja mangan lukemista. Olen siis nörtti henkeen ja vereen.

Odotan innolla, mitä tämä projekti tuo tullessaan!

LET’S GOOOO!


Jimi

PuvustusMoi!

Oon Jimi ja oon tässä projektissa mukana puvustajana. Digimon oli iso osa lapsuutta, ja myöhemmin teiniä ja aikuisena on tullut katsottua loputkin kaudet. Lempikaudet on 02, Frontier ja Appmon. Daisuke on paras poika!


Luka

PuvustusMoro! o/ Oon Luka, osa tän projektin puvustustiimiä.

Kaveri houkutteli mukaan, enkä keksiny tarpeeks hyvää syytä kieltäytyä näin hienosta tilaisuudesta. Vaikka Digimon ei itselle ole ehkä niin lähellä sydäntä, niin tulihan sitä paljonkin lapsena katsottua, ja on mahtavaa olla mukana projektissa joka varmasti sykähdyttää monia.

Cosplayn parissa ompelukokemusta on karttunut jo kymmenisen vuotta ja opiskelen tällä hetkellä vaatetusartesaaniksi Ikaalisissa, eli teen tätä hommaa sitten siinä opintojen ohella. Instagramista cosplayjuttuja löytyy nimellä regulus_cos ja virallisempi vaatetustilini on lukaregulus.

Ompelun lisäksi tykkään mm. pelailla niin videopelejä kuin lautapelejä ja pöytäroolipelejäkin, kuunnella musiikkia ja piirtää. Tykkään myös käydä reivaamassa jos vaan tarpeeks nopeeta bassoa löytyy. Käytän myös hävyttömän paljon aikaa horoskooppien tutkimiseen ihmiseksi, joka ei niihin varsinaisesti usko.

Oon vaan vähä tämmönen ujo ekstrovertti.


Kiia

Puvustus, lavastus, tarpeistoMoi, mie oon Kiia. Oon mukana lavatiimin lisäksi myös näytelmän tarpeistotiimissä tekemässä esitysrekvisiittaa ja proppeja sekä avustamassa lavastus- ja puvustustiimejä. Olen tästä innoissani, sillä saan kehittää omaa osaamistani ja toteuttaa kädentaidoilla itseäni.

Ammatiltani oon nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja. Ikää mittariin tulee joulukuussa 25 vuotta. Vapaa-ajalla teen asioita aina fiiliksen mukaan esim. luovaa toimintaa (piirtämistä, maalaamista askartelua), cosplay, frisbeegolf, jousiammunta, pelailu konsoleilla ja lautapeleillä/korttipeleillä jne…

Uuden kokeilu ja opettelu on mieleen, koska erilaisia kokemuksia on mukava elämässä hankkia touhuumalla monipuolisesti ja uteliaalla mielellä. Random fakta itsestäni: En osaa ajatella itseäni vanhaksi, koska elän suht nuorekkaasti elämääni ja siitä haluan pitää kiinni.

”Jokainen on omalla tavallaan luova.”


Minde

TarpeistoMoi! Mä oon Minde, ja hyppäsin produktioon kesken kauden auttelemaan tarpeiston ja lavastuksen kanssa. Iältäni olen 28 ja taustaltani englannin kääntämisen maisterivaiheen opiskelija. Harrastan teatteria, laulamista, video- ja roolipelejä sekä muita alati vaihtuvia asioita, joiden pariin hyperfokus kulloinkin ohjaa.

Digimon jakoi lapsuudessa Pokémonin kanssa niin sydämeni kuin pehmoleluhyllyni. Alakoulussa kirjoitin monia tarinoita Pikatsun [sic] ja Patamonin yhteisistä seikkailuista. Aikuisiällä Digimon on näkynyt elämässäni lähinnä ajoittaisena Agapio Racing Teamin käännöskukkasten lainailuna. Jätän siis tähänkin lainauksen legendaarisista dubeista:

”Ettekö tienneet? Pystyisin hoitelemaan teidät helposti, jos haluaisin. Ette tienneet tätä.”


Ronski

MaskeeraussuunnitteluHelou, miä oon Ronski :). Projektissa toimin maskeerauksen pääsuunnittelijana. Eli tulen jokaisen näyttelijän kanssa konsultoimaan sekä ottamaan ideat huomioon ja teen yhteistyötä puvustuksen kanssa, mutta lopputuloksen suunnittelen miä.!

Alkujaan olen kotoisin Mikkelistä, mutta olen vuoden verran asunut Paimiossa ja vajaan vuoden Turussa. Nyt vastaavasti hieman yli 2 vuotta Lahdessa, jonne olen jämähtänyt ja tulen jäämään. Mainittakoon tähän sekin, että valmistuin juuri lastenohjaajaksi, mutta aloitin elokuussa opinnot nuoriso ja yhteisöohjaajaksi 😀

Suhde Digimoniin? Päällimmäisenä mieleen tulee tuo edellinen produktio, jossa esitin Palmonia. Produktion loppupuolella jaoin roolin sielunsiskoni Kiksun kanssa. Muuten Digimon oikeastaan on se mitä lapsuudessa tulin paljon katsoneeksi ja myönnän, että sen tietämys on vain jäävuoren huippuun verrattavissa 😀 Lempi Digimon on kyllä ollut aina Palmon, joten olihan se merkittävä esittää omaa lempihahmoa.

Harrastanut olen vuosien varrella kaikenlaista, mutta eniten nuorisoteatteria (nykyisen koulun ohella toimivassa opiskelijateatterissa oon mukana kaikenlaisissa projekteissa). Yli vuoden verran oon ottanut Lahden konservatoriossa Pop&Jazz linjalla laulutunteja sekä laulanut bändissä.

Usein miun suusta kuultua: “Mitä?” “Aaaaa, nii joo”


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close