Tuotantotiimi

Kati

Tuotanto, ohjaus, käsikirjoitus, äänisuunnittelu, tekniikka, lavastus, markkinointiHeips! Saatoin olla se, joka laittoi koko tämän produktion alulle ja siitä syystä olen päätynyt hoitamaan pääkoordinaattorin tehtävää. Oikeasti haluan vain päästä tekemään taidetta, mutta jonkun täytyy ne tuotantopuolen hommatkin hoitaa. Onneksi kanssatuottajiksi lähti aiemmasta Valitut Lapset -produktiosta tutut hyvät tyypit!

Digimon Adventure on ollut minulle lapsuudesta saakka tosi tärkeä sarja, ja edellisen produktion jälkeen se liikkui vielä lähemmäs sydäntä. Sarja on tullut katsottua niin monta kertaa että sen osaa lähes ulkoa, joten materiaalin oltua valmiiksi hyvin hanskassa vastasin myös näytelmän käsikirjoituksen koordinoimisesta. Tarinan käsikirjoittaminen oli voimaannuttava kokemus ja koin pääseväni tosi syvälle sisään hahmojen tunteisiin ja ajatuksiin. Kirjoittamisen jatkeeksi tuntui luontevalta lähteä mukaan ohjaustiimiin apuohjaajaksi, jonka vastuualueena on käsiksen tulkkaaminen ja hahmo- sekä sarjauskollisuus.

Tulen tässä projektissa häärimään enemmän tai vähemmän mukana vähän joka tiimissä, mutta tuotannon ja ohjauksen lisäksi eniten varmasti tekniikka- ja lavastustiimeissä. Ammatiltani olen papereiden mukaan äänisuunnittelija, mutta valmistumisen jälkeen en ole tämän projektin ulkopuolella vielä päivääkään tehnyt niitä töitä. Sen sijaan pari viime vuotta on tullut vietettyä valo- ja ääniteknikon sekä näyttämötekniikan hommissa ammattiteatterissa, ja sieltä onkin saanut paljon ajatuksia ja ideoita paitsi tekniikkaan ja lavastukseen myös näyttelijäntyöhön.

Parasta tässä produktiossa on ollut yhdessä muiden kanssa tekeminen: yhteiset ideariihet, kirjoittelutuokiot ja sellainen tietynlainen luova hulluus, jossa syntyy entistä parempia ideoita kun niitä kehitetään yhdessä eteenpäin.

”Yhdessä rohkein sydämin kohti maaliviivaa! Ketään ei jätetä yksin matkan varrelle ♡”


Pete

Tuotanto, ohjaus, musiikki, tekniikka, lavastus, markkinointiMoi! Mä olen Pete eli “Petemon”, tän näytelmän ohjaaja, ja siinä samassa oon osallisena myös muissa osa-alueissa.

Oman “taiteellisen urani” oon aloittanut opiskellen elokuvanäyttelijäksi Voionmaan Opistossa ja sen jälkeen menin opiskelemaan musiikkiteatteri Tampereelle, esiintyen samalla eri harrastajateattereissa. Sittemmin tekniikka alkoi kiinnosteleen ja opiskelin Tampereella media-assariksi ollen samalla Tampereen Komediateatterilla teknikkona töissä. Tässä kohtaa alkoi myös ohjauspuoli kiinnosteleen kun pääsin kunnolla sivusta seuraamaan ohjaajan työtä.

Edellisessä Digimon-näytelmässä oli pari kaveria mukana, jotka ilmaisivat kesken esityskauden että tarvitsevat prokkikseen lisäteknikkoa ja minähän lähdin mukaan! Tykkäsin kovasti porukasta ja esityskauden jälkeen ilmaisin “vitsillä” että voin tulla seuraavaa prokkista ohjaamaan ja tässä sitä ollaan. Digimon oli myös mun lapsuudessa iso juttu ja muistan kuinka meillä ei näkynyt Nelonen (kyllä, oon niin vanha että Nelonen ei näkynyt kaikissa paikoissa mun nuoruudessa) ja pikkuveljen kanssa käskettiin äiti nauhottaan työkaverin luota Digimonit kasetille.

Toivon et nää lähtökohdat antaa mun ekaan ohjauskeissiin hyvät eväät ja innolla ja jännityksellä odotan et päästään tositoimiin treenaamaan itse näytelmää!

Ainiin, nyt mä opiskelen Turun konservatoriossa musiikkiteknologiaa. Ja soitan bassoa.


Janne

Tuotanto, valosuunnittelu, tekniikka, lavastusHeipsu se on Janne tässä! Meitsi häärää tuotannollisten asioiden ääressä, pääasiallisena vastuuna hallinnolliset jutut, kuten produktion budjetti. Sen lisäks oon ollu mukana alkuvaiheessa pohtimassa isoja linjoja käsikirjoituksen suhteen. Tuotannon lisäksi oon mukana taiteellisella puolella osana tekniikkaa valosuunnittelusta vastuussa olevana.

Taustaa teatterista on niin harrastelija- kuin ammattipuolelta tuotannosta ja tekniikasta. Olin mukana myös edellisessä Valitut Lapset prokkiksessa tekemässä valoja. Produktiot on elämän suola ja ehkä just sen takia näihin päätyy aina uudestaan mukaan. Monet väittää, että hallinto on tylsää, mutta mikään ei voita hyvin tehtyä selkeetä budjetti-exceliä!

“Jos nyt vihdoin oppis näiden Digimonien nimet”


Tekla

OhjausTermosta pulloon! Nimeni on Tekla (aka megurinemagnet) ja toimin tässä proggiksessa avustavana ohjaajana. Suoritin samaa virkaa myös ensimmäisessä Valitut Lapset -näytelmässä lavaninjailun ohella, ja on mahtavaa päästä jälleen tuomaan Digimonia lavalle esittävän taiteen muodossa. Sarjana Digimon on minulle todella rakas ja tietenkin myös nostalgian kultaama palanen lapsuutta.

Rohkeuden tunnusta kantavalla Taichi Yagamilla on minulle aivan erityinen merkitys. Voisi melkein sanoa, että olen itsekin käynyt läpi jonkinlaisen “superlatauksen” Taichin rohkeudesta voimakkaasti inspiroituneena. Niinpä rohkeuden tunnus tatuoitiin selkääni 1.8.2017. Tästä proggiksesta ei siis rohkeutta puutu! ❤

“We’ve got to make our hearts evolve, too”


Siina

Käsikirjoitus, nettisivutSiina tässä, moi! Olen projektin Käki-tiimistä eli yksi näytelmän käsikirjoittajista. Kokemusta kirjoittamisesta sain jo aiemmasta Valitut Lapset -näytelmästä ja harrastan sitä muutenkin inspiraation iskiessä. Ammatiltani olen ohjelmistokehittäjä ja siksi tarjouduin myös näiden nettisivujen ylläpitäjäksi. Koodirukkasten tippuessa käsistä veri vetää kuitenkin kaiken luovan pariin. Siksi tällaisten proggiksien lisäksi tulee harrastettua paljon larppaamista ja cosplayta.

♪~ ᕕ(ᐛ)ᕗ


Sini

Käsikirjoitus, lavastus, puvustusHei, olen Sini. Olin mukana tekemässä myös ensimmäistä Valitut Lapset – Digimon -näytelmää. Tässä projektissa olen ollut mukana käsikirjoittamassa sekä suunnittelemassa pukuja ja lavastusta.


Iitu

Käsikirjoitus, markkinointi, some

Kuvan on piirtänyt nizkuMoro! Nimi on Iitu, ja asustelen Helsingin itäisellä puolella. Oon aikalailla koko ikäni pitänyt paljon esittävistä taiteista sekä livenä että valkokankailla, ja viimeiset vuoteni oon viettänyt elokuvateatterityön maailmassa. Rakkaus esittäviin taiteisiin veti mukaan myös tähän projektiin! Vapaa-ajalla toimin aktiivisesti bloggaajana, mutta lisäksi tykkään jammailla dance work-outien tahtiin sekä neuloa. (Eli meitsi on se, kenet näätte tän proggiksen somematskuissa aina puikot käsissä!)

En ole ensi kertaa proggistekijänä, vaan muutama vuosi takaperin toimin tuottajana ekassa Valitut lapset -näytelmässä. Tässä proggiksessa oon päässyt työstämään käsikirjoitusta, minkä lisäksi tuun tekemään hommia markkinointitiimissä.

Mun motto on “Tuho tulee väistämättä, might as well enjoy the ride.” Eli nauttikaamme yhdessä tästä elämän loputtomasta muuttuvaisuudesta niin hyvin kuin voidaan 😀


Jenna

Markkinointi, someMoikka moi! Mun nimi on Jenna ja oon pääsomettaja ja siinä sivussa vastaan myös osittain markkinoinnista. (✩ ์ ᴗ ์✩)

Rakastan taiteen ja teatterin tekemistä yli kaiken! Olen harrastanut lapsesta asti teatteria ja viulunsoittoa, ja ne ovat minulle tärkeimmät harrastukseni. Niiden lisäksi laulan, opiskelen japania, harrastan cosplayta ja editoin AMV’ita sekä olen mukana järjestämässä AMV-kisoja. Monipuolisesti eri hommia tulee siis tehtyä.

Valitut Lapset: Superlataus on toinen faniproduktio, johon olen koskaan osallistunut ja edellisessä projektissa – Valitut Lapset – olin mukana näyttelijän roolissa sekä avustamassa hieman editointipuolella. Odotan uutta näytelmää innolla ja olen kiitollinen saadessani olla mukana näin hienossa projektissa!

Digimon on minulle nostalginen sarja, jota katsoin lapsena yhdessä isoveljeni kanssa telkkarista joka viikonloppu. Olen nähnyt Digimon Adventuren vain suomeksi dubattuna ja tarkoituksenani on katsoa se lähiaikoina alkuperäiskielellä!

Toivottavasti törmäämme tulevien vuosien aikana livenä ja/tai somessa!

~Mensore! Mensore! ~


Milla

Markkinointi, some

Kuvan piirtänyt: Anniina KervinenMoikka! Oon Milla, 25-vuotias jokapaikanhöylä Muuramesta. Mulle on tärkeää päästä toimimaan itselle tärkeiden asioiden parissa, ja oon aina ollut sellainen avoimesti ja isolla äänellä nörtteilevä ihminen, joten on ihan tuhottoman siistiä päästä tällaiseen nörttiproggikseen mukaan!

Digimon on ollut yksi lapsuuden lempparisarjoista ihan sieltä taaperosta saakka, ja näin vähän varttuneempanakin tulee maratoonattua sarjaa läpi tasaisin väliajoin. Digimonissa eniten kiehtoo mahtavat hahmot ja oikeasti aika koskettavat ja syvälliset tarinat ja sanomat! Gabumon on pienestä pitäen ollut se oma suosikkidigimon, ja lapsista itselle samaistuttavin on ehdottomasti Koushiro ❤

Teatteri-ihminen oon ollut ihan lapsuudesta saakka, ja oonkin päässyt kokemaan teatterin hyvin monelta eri kantilta. Tässä projektissa oon osa viestintätiimiä, ja törttöilen eniten somen parissa – mutta saapi nähdä mihin kaikkeen tie vie.

Jos pitäis vain yksi lainaus valita motoksi, niin se olisi ”Don’t do it like me – do it like you.” Näihin sanoihin ja näihin tunnelmiin – tervetuloa seuraamaan meidän matkaa tähän seikkailuun, näkyillään!

”Don’t do it like me – do it like you.”


Tino

GrafiikkaHellouta vaan! Mie oon Tino ja toimin tässä projektissa graafikon kengissä, eli olen mukana luomassa markkinoinnin visuaalista ilmettä. Silloin kun en ole kiireinen graafisen muotoilun opintojen kanssa, mut voi löytää pelikoneen edestä, piirtopöydän äärestä tai jäältä tekemässä hyppyjä ja piruetteja.

Projektiin lähdin mukaan, kun tarjottiin paikkaa graafikoksi. Olin mukana myös aiemmassa Valitut Lapset -näytelmässä niin halusin olla mukana luomassa tulevaisuutta tälle uudellekin. Tulevasta näytelmästä voin sanoa, erästä hienoa miestä lainatakseni, että “Please look forward to it”.


Stiivu

GrafiikkaMoikka moi hei! Nimeni on Stiivu ja toimin graafikon hommissa tässä projektissa. Taidelinjalla on pysytty jo useampia vuosia ja erittäin lähellä sydäntä on juuri teatteri ja graafinen suunnittelu. Toivottavasti onnistun luomaan miellyttävän visuaalisen kokonaisuuden kuvastamaan tätä projektia.

Harrastuksiin kuuluu myös animen katsominen, cosplay, polaroid kuvaaminen, monta tuntia koneella pelaaminen ja kaikenlaisten sarjakuvien lukeminen. Olen pitkään haaveillut oman sarjakuvan tuottamista! Katsotaan onko aikaa tämän produktion aikana /jälkeen. ❤ Tarviin vielä hieman urheutta siihen.

Minun on häpeä myöntää, mutta en ole Digimon-lapsia. Kasvoin lähinä Baybladen ja Yugi-oh’in keskellä. Mutta tämä ei estä minua osallistumasta Superlataus-projektiin! Olin mukana myös viime produktiossa ja se oli yksi huikeemmista kokemuksista. Rakastan kaikkia Digimon-perheessä ja olen suuresti kiitollinen, että sain hypätä mukaan myös tähänkin projektiin. Ainakin olen vihdoinkin alottanut Digimon-sarjan katsomisen! Hyvä että edes nyt, kun ei ikinä.

“Kaasu pohjaan, jeesus ohjaa”


Elina

PuvustusMoikka! Oon Elina, internetissä kuljeskelen pääsääntöisesti nimellä Sipsinekku. Olen produktiossa mukana pukusuunnittelijana. Mukana olen ollut jo edellisessä Digimon-näytelmässä pukuja tekemässä sekä lavaninjana, ja tätä ennen aikanaan Hopeanuoli!musikaalissa, mikä tämän Suomen faninäytelmäskenen aloitti! Digimon on aina ollut lähellä sydäntä, mistä syystä uuteen projektiin lähdin mukaan. Proggiksen ulkopuolella harrastelen cosplayta, piirrän ja luen. Lemppari Digimon on Terriermon!


Myrsky

PuvustusMoikkuli! Oon Myrsky, somessa pyörin enimmäkseen nickillä myrsky_cosgay ja oon tässä projektissa suunittelemassa pukuja! Harrastuksiini kuuluu cosplay ja olen koulutukseltani mittatilausompelija ja olen ollut myös useamman kerran tekemässä teatteripuvustuksia! Prokkikseen lähdin mukaan kun kaverit kysyi, ja no Digimon sekä teatteri ovat lähellä sydäntä! ❤


Allu

PuvustusAllu tässä hei! Lähin tähän projektiin mukaan, kun kaveri kysyi kiinnostaisko mua tulla puvustukseen. Mainitsin joskus vaimolleni, joka oli edellisessä Digimon-näytelmässä näyttelijänä, että olisi ihanaa päästä puvustustiimiin johonkin näytelmäprojektiin mukaan ja harmittelin, kun en ollut edellisessä näytelmässä mukana. Mutta tässä sitä nyt ollaan!ヽ(*⌒∇⌒*)ノ

Olen opiskellut vaatetusompelijaksi joskus teininä ja vaikka sitä en teekkään ammatikseni enää yhtään (tällä hetkellä opiskelen puutarhuriksi, joksi valmistun kesällä), olen ollut aktiivinen cosplayharrastaja jo 13 vuoden ajan. Cosplayn lisäksi mie myös piirrän ja editoin AMV’eitä. Niin ja kuljen siis netissä nikillä Aruru-

Oon se lapsi joka ei ole katsonut Digimonia pienenä (olin enemmän Pokemonlapsia), mut ei se haittaa! Olinhan mie kattomassa edellisessä näytelmässä jokaisen (paitsi yhden) esityksen, niin kyl mie ihan perillä oon asioista! ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ

Yukkuri shiteitte ne ☆


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close