Tuotantotiimi

Kati

Tuotanto, ohjaus, käsikirjoitus, äänisuunnittelu, tekniikka, lavastus, markkinointiHeips! Saatoin olla se, joka laittoi koko tämän produktion alulle ja siitä syystä olen päätynyt hoitamaan pääkoordinaattorin tehtävää. Oikeasti haluan vain päästä tekemään taidetta, mutta jonkun täytyy ne tuotantopuolen hommatkin hoitaa. Onneksi kanssatuottajiksi lähti aiemmasta Valitut Lapset -produktiosta tutut hyvät tyypit!

Digimon Adventure on ollut minulle lapsuudesta saakka tosi tärkeä sarja, ja edellisen produktion jälkeen se liikkui vielä lähemmäs sydäntä. Sarja on tullut katsottua niin monta kertaa että sen osaa lähes ulkoa, joten materiaalin oltua valmiiksi hyvin hanskassa vastasin myös näytelmän käsikirjoituksen koordinoimisesta. Tarinan käsikirjoittaminen oli voimaannuttava kokemus ja koin pääseväni tosi syvälle sisään hahmojen tunteisiin ja ajatuksiin. Kirjoittamisen jatkeeksi tuntui luontevalta lähteä mukaan ohjaustiimiin apuohjaajaksi, jonka vastuualueena on käsiksen tulkkaaminen ja hahmo- sekä sarjauskollisuus.

Tulen tässä projektissa häärimään enemmän tai vähemmän mukana vähän joka tiimissä, mutta tuotannon ja ohjauksen lisäksi eniten varmasti tekniikka- ja lavastustiimeissä. Ammatiltani olen papereiden mukaan äänisuunnittelija, mutta valmistumisen jälkeen en ole tämän projektin ulkopuolella vielä päivääkään tehnyt niitä töitä. Sen sijaan pari viime vuotta on tullut vietettyä valo- ja ääniteknikon sekä näyttämötekniikan hommissa ammattiteatterissa, ja sieltä onkin saanut paljon ajatuksia ja ideoita paitsi tekniikkaan ja lavastukseen myös näyttelijäntyöhön.

Parasta tässä produktiossa on ollut yhdessä muiden kanssa tekeminen: yhteiset ideariihet, kirjoittelutuokiot ja sellainen tietynlainen luova hulluus, jossa syntyy entistä parempia ideoita kun niitä kehitetään yhdessä eteenpäin.

”Yhdessä rohkein sydämin kohti maaliviivaa! Ketään ei jätetä yksin matkan varrelle ♡”


Janne

Tuotanto, valosuunnittelu, tekniikka, lavastusHeipsu se on Janne tässä! Meitsi häärää tuotannollisten asioiden ääressä, pääasiallisena vastuuna hallinnolliset jutut, kuten produktion budjetti. Sen lisäks oon ollu mukana alkuvaiheessa pohtimassa isoja linjoja käsikirjoituksen suhteen. Tuotannon lisäksi oon mukana taiteellisella puolella osana tekniikkaa valosuunnittelusta vastuussa olevana.

Taustaa teatterista on niin harrastelija- kuin ammattipuolelta tuotannosta ja tekniikasta. Olin mukana myös edellisessä Valitut Lapset prokkiksessa tekemässä valoja. Produktiot on elämän suola ja ehkä just sen takia näihin päätyy aina uudestaan mukaan. Monet väittää, että hallinto on tylsää, mutta mikään ei voita hyvin tehtyä selkeetä budjetti-exceliä!

“Jos nyt vihdoin oppis näiden Digimonien nimet”


Kiipy

Ohjaus, koreografiatHei vaan Kiipy tässä!

Toimin Superlatauksessa näyttelijäntyönohjaajana sekä koreografina. Yleinen fiilis on yhtä aikaa sekä suunnaton into päästä näkemään kuinka asiat muuttuvat paperilta todellisiksi että suuri jännitys miten kaikesta tullaan selviämään. Olen tehnyt omien tonttieni hommia aikaisemminkin, mutta huomattavan paljon pienemmille projekteille ja lyhyemmillä aikatauluilla. Toivonkin tämän minulle suodun kunnian opettavan paljon uutta niin itsestäni tekijänä kuin teatterintekemisestä kokonaisuutena. Odotan innolla sitä uskomatonta matkaa mikä päästään kulkemaan yhdessä porukalla!

Digimon oli itselle yksi lapsuuden leikkien tärkeistä lähdemateriaaleista. Kotona ei ollut tv-kanavia millä olisin sitä päässyt katsomaan viikottain, mutta leikkikentällä kyllä tuli moni asia tutuksi ja paljon oli seikkailua digimaailmassa lähimetsissä ja välitunneilla. Oma lempi digimon on ollut aina Patamon ja sen kehityslinja. Niin designillisesti kuin mitä Patamon Takerun kanssa edustaa toivon symbolin kantajina.

Arjessani työskentelen tällä hetkellä elämyspalveluisäntänä sekä opiskelen arkkitehtuurin opintojani loppuun. Arki on melkoista tasapainottelua näiden vaatiman matkustamisen vuoksi, mutta viikko ja tehtävänanto kerrallaan hyvä tulee! Vapaa-ajallani tykkään käydä salilla sekä lukea. Kausiluontoisesti mahdollisuuksien mukaan rakkaita harrastuksia ovat taitoluistelu, cosplay sekä tietysti teatteri.

”Toiset päivät ovat parempia kuin toiset, kyllä sen ymmärrät. Kovin paljon on myös itsestäsi kiinni miten tämänkin kuvan värität”


Siina

Käsikirjoitus, nettisivutSiina tässä, moi! Olen projektin Käki-tiimistä eli yksi näytelmän käsikirjoittajista. Kokemusta kirjoittamisesta sain jo aiemmasta Valitut Lapset -näytelmästä ja harrastan sitä muutenkin inspiraation iskiessä. Ammatiltani olen ohjelmistokehittäjä ja siksi tarjouduin myös näiden nettisivujen ylläpitäjäksi. Koodirukkasten tippuessa käsistä veri vetää kuitenkin kaiken luovan pariin. Siksi tällaisten proggiksien lisäksi tulee harrastettua paljon larppaamista ja cosplayta.

♪~ ᕕ(ᐛ)ᕗ


Sini

Käsikirjoitus, lavastus, puvustusHei, olen Sini. Olin mukana tekemässä myös ensimmäistä Valitut Lapset – Digimon -näytelmää. Tässä projektissa olen ollut mukana käsikirjoittamassa sekä suunnittelemassa pukuja ja lavastusta.


Jenna

Markkinointi, someMoikka moi! Mun nimi on Jenna ja oon tän projektin markkinointi- ja somevastaava! (✩ ์ ᴗ ์✩)

Rakastan taiteen ja teatterin tekemistä yli kaiken! Olen harrastanut lapsesta asti teatteria ja viulunsoittoa, ja ne ovat minulle tärkeimmät harrastukseni. Niiden lisäksi laulan, opiskelen japania, harrastan cosplayta ja editoin AMV’ita sekä olen mukana järjestämässä AMV-kisoja. Monipuolisesti eri hommia tulee siis tehtyä.

Valitut Lapset: Superlataus on toinen faniproduktio, johon olen koskaan osallistunut ja edellisessä projektissa – Valitut Lapset – olin mukana näyttelijän roolissa sekä avustamassa hieman editointipuolella. Odotan uutta näytelmää innolla ja olen kiitollinen saadessani olla mukana näin hienossa projektissa!

Digimon on minulle nostalginen sarja, jota katsoin lapsena yhdessä isoveljeni kanssa telkkarista joka viikonloppu. Olen nähnyt Digimon Adventuren vain suomeksi dubattuna ja tarkoituksenani on katsoa se vielä alkuperäiskielellä!

Toivottavasti törmäämme tulevien vuosien aikana livenä ja/tai somessa!

~Mensore! Mensore! ~


Milla

Markkinointi, some

Kuvan piirtänyt: Anniina KervinenMoikka! Oon Milla, 25-vuotias jokapaikanhöylä Muuramesta. Mulle on tärkeää päästä toimimaan itselle tärkeiden asioiden parissa, ja oon aina ollut sellainen avoimesti ja isolla äänellä nörtteilevä ihminen, joten on ihan tuhottoman siistiä päästä tällaiseen nörttiproggikseen mukaan!

Digimon on ollut yksi lapsuuden lempparisarjoista ihan sieltä taaperosta saakka, ja näin vähän varttuneempanakin tulee maratoonattua sarjaa läpi tasaisin väliajoin. Digimonissa eniten kiehtoo mahtavat hahmot ja oikeasti aika koskettavat ja syvälliset tarinat ja sanomat! Gabumon on pienestä pitäen ollut se oma suosikkidigimon, ja lapsista itselle samaistuttavin on ehdottomasti Koushiro ❤

Teatteri-ihminen oon ollut ihan lapsuudesta saakka, ja oonkin päässyt kokemaan teatterin hyvin monelta eri kantilta. Tässä projektissa oon osa viestintätiimiä, ja törttöilen eniten somen parissa – mutta saapi nähdä mihin kaikkeen tie vie.

Jos pitäis vain yksi lainaus valita motoksi, niin se olisi ”Don’t do it like me – do it like you.” Näihin sanoihin ja näihin tunnelmiin – tervetuloa seuraamaan meidän matkaa tähän seikkailuun, näkyillään!

”Don’t do it like me – do it like you.”


Tino

GrafiikkaHellouta vaan! Mie oon Tino ja toimin tässä projektissa graafikon kengissä, eli olen mukana luomassa markkinoinnin visuaalista ilmettä. Silloin kun en ole kiireinen graafisen muotoilun opintojen kanssa, mut voi löytää pelikoneen edestä, piirtopöydän äärestä tai jäältä tekemässä hyppyjä ja piruetteja.

Projektiin lähdin mukaan, kun tarjottiin paikkaa graafikoksi. Olin mukana myös aiemmassa Valitut Lapset -näytelmässä niin halusin olla mukana luomassa tulevaisuutta tälle uudellekin. Tulevasta näytelmästä voin sanoa, erästä hienoa miestä lainatakseni, että “Please look forward to it”.


Stiivu

GrafiikkaMoikka moi hei! Nimeni on Stiivu ja toimin graafikon hommissa tässä projektissa. Taidelinjalla on pysytty jo useampia vuosia ja erittäin lähellä sydäntä on juuri teatteri ja graafinen suunnittelu. Toivottavasti onnistun luomaan miellyttävän visuaalisen kokonaisuuden kuvastamaan tätä projektia.

Harrastuksiin kuuluu myös animen katsominen, cosplay, polaroid kuvaaminen, monta tuntia koneella pelaaminen ja kaikenlaisten sarjakuvien lukeminen. Olen pitkään haaveillut oman sarjakuvan tuottamista! Katsotaan onko aikaa tämän produktion aikana /jälkeen. ❤ Tarviin vielä hieman urheutta siihen.

Minun on häpeä myöntää, mutta en ole Digimon-lapsia. Kasvoin lähinä Baybladen ja Yugi-oh’in keskellä. Mutta tämä ei estä minua osallistumasta Superlataus-projektiin! Olin mukana myös viime produktiossa ja se oli yksi huikeemmista kokemuksista. Rakastan kaikkia Digimon-perheessä ja olen suuresti kiitollinen, että sain hypätä mukaan myös tähänkin projektiin. Ainakin olen vihdoinkin alottanut Digimon-sarjan katsomisen! Hyvä että edes nyt, kun ei ikinä.

“Kaasu pohjaan, jeesus ohjaa”


Veikko

Musiikki, tekniikkaVeikko tässä!

Tuotantopuolella olen mukana musatiimissä eli valitsemassa ja luomassa näytelmän taustamusiikkeja. Digimonin soundtrack on todella rakas: legendaarinen ja jokainen kappale tunnistettava. Tässä on siis pientä urakkaa edessä, mutta luottamuksella ja ystävyydellä mennään sitä kohti! Edellisessä Valitut Lapset -projektissa käänsin ja lauloin digivoitumisbiisi Brave Heartin suomeksi muotoon ’Rohkea Sydän”, ja se on edelleen YouTube-kanavani katsoituimpia videoita! Kenties Superlataus -projektin aikana kuullaan lisää Digimon-musiikkia suomeksi, korvat siis hörölle!


Elina

PuvustusMoikka! Oon Elina, internetissä kuljeskelen pääsääntöisesti nimellä Sipsinekku. Olen produktiossa mukana pukusuunnittelijana. Mukana olen ollut jo edellisessä Digimon-näytelmässä pukuja tekemässä sekä lavaninjana, ja tätä ennen aikanaan Hopeanuoli!musikaalissa, mikä tämän Suomen faninäytelmäskenen aloitti! Digimon on aina ollut lähellä sydäntä, mistä syystä uuteen projektiin lähdin mukaan. Proggiksen ulkopuolella harrastelen cosplayta, piirrän ja luen. Lemppari Digimon on Terriermon!


Myrsky

PuvustusMoikkuli! Oon Myrsky, somessa pyörin enimmäkseen nickillä myrsky_cosgay ja oon tässä projektissa suunittelemassa pukuja! Harrastuksiini kuuluu cosplay ja olen koulutukseltani mittatilausompelija ja olen ollut myös useamman kerran tekemässä teatteripuvustuksia! Prokkikseen lähdin mukaan kun kaverit kysyi, ja no Digimon sekä teatteri ovat lähellä sydäntä! ❤


Allu

PuvustusAllu tässä hei! Lähin tähän projektiin mukaan, kun kaveri kysyi kiinnostaisko mua tulla puvustukseen. Mainitsin joskus vaimolleni, joka oli edellisessä Digimon-näytelmässä näyttelijänä, että olisi ihanaa päästä puvustustiimiin johonkin näytelmäprojektiin mukaan ja harmittelin, kun en ollut edellisessä näytelmässä mukana. Mutta tässä sitä nyt ollaan!ヽ(*⌒∇⌒*)ノ

Olen opiskellut vaatetusompelijaksi joskus teininä ja vaikka sitä en teekkään ammatikseni enää yhtään (tällä hetkellä opiskelen puutarhuriksi, joksi valmistun kesällä), olen ollut aktiivinen cosplayharrastaja jo 13 vuoden ajan. Cosplayn lisäksi mie myös piirrän ja editoin AMV’eitä. Niin ja kuljen siis netissä nikillä Aruru-

Oon se lapsi joka ei ole katsonut Digimonia pienenä (olin enemmän Pokemonlapsia), mut ei se haittaa! Olinhan mie kattomassa edellisessä näytelmässä jokaisen (paitsi yhden) esityksen, niin kyl mie ihan perillä oon asioista! ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ

Yukkuri shiteitte ne ☆


Hylzy

PuvustusSilirimpsis moi!

Mut tunnetaan nimellä Hylzy internet piireissä ja sillä nimellä esittäydyn täälläkin! Olen tässä projektissa mukana puvustuksessa. Cosplayta olen harrastanut monta vuotta ja mikäs sen parempaa kuin yhdistää kaksi todella rakasta aihetta!

Digimon on ollut ihan pienestä pitäen rakkaimpia sarjoja, mihin olen koskaan tutustunut. Harrastan cosplayn lisäksi videopelien pelaamista, lautapelejä, animen katsomista ja mangan lukemista. Olen siis nörtti henkeen ja vereen.

Odotan innolla, mitä tämä projekti tuo tullessaan!

LET’S GOOOO!


Jimi

PuvustusMoi!

Oon Jimi ja oon tässä projektissa mukana puvustajana. Digimon oli iso osa lapsuutta, ja myöhemmin teiniä ja aikuisena on tullut katsottua loputkin kaudet. Lempikaudet on 02, Frontier ja Appmon. Daisuke on paras poika!


Kiia

Puvustus, lavastus, tarpeistoMoi, mie oon Kiia. Oon mukana lavatiimin lisäksi myös näytelmän tarpeistotiimissä tekemässä esitysrekvisiittaa ja proppeja sekä avustamassa lavastus- ja puvustustiimejä. Olen tästä innoissani, sillä saan kehittää omaa osaamistani ja toteuttaa kädentaidoilla itseäni.

Ammatiltani oon nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja. Ikää mittariin tulee joulukuussa 25 vuotta. Vapaa-ajalla teen asioita aina fiiliksen mukaan esim. luovaa toimintaa (piirtämistä, maalaamista askartelua), cosplay, frisbeegolf, jousiammunta, pelailu konsoleilla ja lautapeleillä/korttipeleillä jne…

Uuden kokeilu ja opettelu on mieleen, koska erilaisia kokemuksia on mukava elämässä hankkia touhuumalla monipuolisesti ja uteliaalla mielellä. Random fakta itsestäni: En osaa ajatella itseäni vanhaksi, koska elän suht nuorekkaasti elämääni ja siitä haluan pitää kiinni.

”Jokainen on omalla tavallaan luova.”


Ronski

MaskeeraussuunnitteluHelou, miä oon Ronski :). Projektissa toimin maskeerauksen pääsuunnittelijana. Eli tulen jokaisen näyttelijän kanssa konsultoimaan sekä ottamaan ideat huomioon ja teen yhteistyötä puvustuksen kanssa, mutta lopputuloksen suunnittelen miä.!

Alkujaan olen kotoisin Mikkelistä, mutta olen vuoden verran asunut Paimiossa ja vajaan vuoden Turussa. Nyt vastaavasti hieman yli 2 vuotta Lahdessa, jonne olen jämähtänyt ja tulen jäämään. Mainittakoon tähän sekin, että valmistuin juuri lastenohjaajaksi, mutta aloitin elokuussa opinnot nuoriso ja yhteisöohjaajaksi 😀

Suhde Digimoniin? Päällimmäisenä mieleen tulee tuo edellinen produktio, jossa esitin Palmonia. Produktion loppupuolella jaoin roolin sielunsiskoni Kiksun kanssa. Muuten Digimon oikeastaan on se mitä lapsuudessa tulin paljon katsoneeksi ja myönnän, että sen tietämys on vain jäävuoren huippuun verrattavissa 😀 Lempi Digimon on kyllä ollut aina Palmon, joten olihan se merkittävä esittää omaa lempihahmoa.

Harrastanut olen vuosien varrella kaikenlaista, mutta eniten nuorisoteatteria (nykyisen koulun ohella toimivassa opiskelijateatterissa oon mukana kaikenlaisissa projekteissa). Yli vuoden verran oon ottanut Lahden konservatoriossa Pop&Jazz linjalla laulutunteja sekä laulanut bändissä.

Usein miun suusta kuultua: “Mitä?” “Aaaaa, nii joo”


Kikka

Maskeeraus, puvustus, markkinointiMoi, olen Kikka. Toimin tuotannossa markkinointitiimin ideointiporukassa ja lisäksi avustan tarvittaessa maskeerauksessa sekä puvustusta peruukeissa.

Opiskelen yhteisöpedagogiksi ja joulukuussa pitäisi valmistua vihdoinkin! Harrastan teatteria sekä rollerderbya. Lähdin projektiin siksi mukaan, koska olin myös aikaisemmassa Valitut lapset -projektissa ja se oli kivaa.

Älä stressaa, yritä parhaasi, unohda loput


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close