Lavatiimi

Oliver

Rooli: Taichi YagamiMoro! Meikä on Oliver, ja tässä produktiossa näyttelen Taichi Yagamia. Siviilissä opiskelen kulttuurituotantoa, joten on aivan mahtavaa olla taas vaihteeksi lavan tällä puolella! Laimeita vitsejä ja korvamatojen tartuttamista laulamalla pitänee pahoitella jo etukäteen ainakin kaikille kulissien takana työskenteleville 😀

Olen pienestä asti harrastanut teatteria monissa eri muodoissa, ja Superlataus tuli sopivaan saumaan täyttämään isompaa proggistyhjiötä elämässä. Olikin mukava yllätys päivittää sähköpostia ja saada roolitarjous, joka on mahdollisimman kaukana siitä omasta yleisimmästä typecastista (joka varmaan pärstästä ja parrasta johtuen on keski-ikäinen setämies). Innolla siis odotan sekä uusia haasteita lavalla, että sitä hetkeä, kun kaikki hitsautuu yhteen ja päästään näyttämään tiimin yhteistyön hedelmät teillekin!

Oma kosketukseni Digimoniin on toistaiseksi ollut melko vähäinen: lapsena en saanut katsoa sitä, ja ainoa kunnon kosketus sarjaan oli sen satunnainen katselu japaniksi kaverin luona. Näin vanhemmiten on kuitenkin tullut tutustuttua vähän paremmin sarjaan ja vaikka se perinteinen nostalgia-attribuutti ei olekaan niin läsnä, niin onhan siinä nyt ainakin pirun nostalginen musa! 😀

”Ei pidä tietää minne menee, pitää vaan tietää mistä tulee.”


Tino

Rooli: Yamato IshidaHeips! Oon Tino (tai Timppa) ja näyttelen Superlatauksessa Yamatoa. Roolitus oli minulle positiivinen yllätys ja olenkin todella innoissani lähdössä tekemään roolia! Yamaton esittämisessä minua kiehtoo hahmon monipuolinen tunneilmaisu sekä hahmosuhteet, ja siinä onkin sopivasti haastetta, kun pohdin miten saan kaiken tämän tuotua parhaiten lavalla esiin.

Treenikaudelta odotan innostunutta menoa ja meininkiä. Niitä ahaa-elämyksiä, kun asiat loksahtelevat paikoilleen ja opit jotain uutta. On ilo päästä tekemään tällaista isoa projektia yhdessä monen intohimoisen ihmisen kanssa, ja seurata miten näytelmä kasvaa ja kehittyy lopulliseen muotoonsa.

Digimonilla on aina ollut oma paikkansa sydämessäni, vaikkei se ikinä se ”the juttu” minulle olekaan ollut. Yamato oli Taichin ohella oma lapsuuden suosikkihahmoni Digimonista ja roolivalinnalleni sopivasti Garurumon on aina ollut suosikkidigimonini.

Elämässäni pyrin luottamaan äitini sanoihin ”asioilla on tapana järjestyä”.


Jessi

Rooli: Sora TakenouchiHeissan! Nimeni on Jessi ja näyttelen Soraa Superlatauksessa. Olen hyvin innoissani roolista, koska samaistun hahmoon paljon, meissä on samoja piirteitä ja sama ajatusmaailma. Yleisesti olen innoissani näytelmästä ja porukasta, jonka kanssa pääsen työskentelemään. Minussa on kuitenkin myös introvertti puoli, joten samalla minua jännittää uusien ihmisten tapaaminen, ja miten tulen toimeen kaikkien kanssa. Odotan kuitenkin innolla hauskoja treenihetkiä ja rentoa oleskelua, ehkä löydän jopa uusia tuttavuuksia, joiden kanssa olisin tekemisissä myös treenien ulkopuolella ja esityskauden jälkeen. Näytelmä tulee olemaan uusi kokemus itselleni, koska en ole näytellyt tai ollut missään pidempikestoisessa projektissa mukana.

Digimon on pysynyt matkassani lapsuudesta asti. Sarja on tuonut iloa, ollut turvana huonoina aikoina ja se on yksi niistä ohjelmista, mihin en vain kertakaikkiaan ikinä kyllästy. Pystyn samaistumaan kaikkiin hahmoihin, mutta erityisesti roolihahmooni Soraan. Olen kasvanut sekä Pokemonin että Digimonin kanssa, mutta jälkimmäinen on ollut aina rakkaampi sarja, koska tarinankerronta on parempi ja siinä on enemmän tunnetta. Minulla on erityinen tunneside sarjaa kohtaan, ja myös sen hahmoilla on minulle tärkeä merkitys. Lempidigimonini on aina ollut Agumon kehitysmuotoineen.

Lähdin projektiin mukaan, koska minua kiinnostaa näytteleminen ja myös muut teatteriin liittyvät asiat. Olin kuullut jo edellisestä Valitut lapset -näytelmästä, mutta en ehtinyt nähdä sitä. Kun kuulin tästä jatko-osasta, mietin pitkään hakisinko mukaan. Päätin kuitenkin hakea, koska tiesin katuvani sitä, jos en hakisi, ja tässä sitä nyt ollaan!


Minna

Rooli: Mimi TachikawaHei! Olen Minna, somessa tutummin minnalabanana ja näyttelen Superlatauksessa Mimiä. Olen super-innoissani Mimin roolista, koska pääsen vihdoin toteuttamaan lapsuuden unelmaa olemalla hän. Vatsassa pyörii tusina perhosia ja tuntuu kuin hymyilisin koko ajan, kun vain mietin tulevaa treenikautta. Tuskin maltan odottaa, että päästään hommiin!

Digimon on minulle yksi kulmakivi lapsuudestani ja se on ollut koko ajan mukana elämässäni. Sarja sai minut innostumaan monista nykypäivän harrastuksistani, kuten cosplaysta ja matkailusta, tutustumaan syvemmin japanilaiseen kulttuuriin ja kasvattamaan pois otsatukkani, koska halusin samanlaisen kampauksen kuin Mimillä.

Hain Superlataukseen mukaan, koska olen useamman vuoden haaveillut pääseväni jotenkin mukaan harrastenäytelmiin tai musikaaleihin, mitä coneissa on nähty esitettävän. Nyt kun huomasin avoimet haut näytelmään, oli minun pakko laittaa hakemusta menemään ja yrittää päästä mukaan. Hyvinhän tässä sitten kävi!

Samalla, kun treenaamme näytelmää, käyn töissä Postilla ja mietin tulevaisuuden opintoja ja muita projekteja, missä olen mukana. Aikataulutuksesta tulee intensiivistä, mutta uskon, että kaikki hoituu hyvällä suunnittelulla. Kuten jo lukioaikoinani oli tapana hokea ystävien kesken ”Mess with the best, die like the rest.”, joten lähdetään tähänkin matkaan samalla asenteella. Hyvällä tiimihengellä, toivolla ja onnella päästään pitkälle, koska luottamus ystäviin on ystävyyttä!

Niin joo, mun lempi Digimon on Lilymon. ❤️


Kirsi

Rooli: Koushiro IzumiHeips! Mä oon Kirsi.

Superlataus -näytelmässä koodailen lavatiimissä Koushirona. Digimonista sen verran, että sarja on ollut mukana elämässäni lapsuudesta lähtien enemmän tai vähemmän, minkä takia projekti osuu lähelle sydäntä. Lempihahmoni on aina ollut Koushiro, sillä samaistun hahmoon mentaliteetiltani ja luonteeltani paljon.

Treenikaudelta odotan mahtavaa projektiporukkaa ja hyvää yhteishenkeä. On mahtavaa päästä olemaan osana jotakin, mikä on itselle tärkeää, ja jo ajatus näytelmästä saa sydämen lämpeämään. Toivon, että saan treenikauden aikana sisäisen Koushironi kuoresta esille ja siten totuttelen ideaan siitä, että ihka oikeasti pääsen elämään lempihahmoni monoissa.

Näytelmän ohella opiskelen tällä hetkellä yliopistossa tietotekniikkaa ensimmäistä vuotta. Harrastuksia minulla on vähän mitä sattuu, lenkkeilystä viikon mittaisiin virkkuupyrähdyksiin, pelaamiseen, elokuvien katseluun ja kaikennäköiseen organisointiin. Olen luonteeltani vähän oravaa muistuttava, sillä minulta löytyy jokaiselle tilanteelle jokin ennalta suunniteltu varasuunnitelma, samoin tavoin miten oravat piilottavat aina pahan päivän varalle käpyjä.

“You won’t figure out anything if you give in to fear.”


Juuso

Rooli: Joe Kido, DeathMeramonHei! Olen Juuso ja tässä projektissa näyttelen Joe Kidoa sekä DeathMeramonia. Olen innoissani päästessäni näyttelemään Joea, sillä hän on hahmona aivan uskomattoman koominen ja samaistuttava 😀 On erittäin siistiä päästä myös pahiksen rooliin! Pääsee vähän pelottelemaan lapsia. PÖÖ!

Opiskelen tällä hetkellä ensimmäistä vuotta kasvatus- ja ohjausalaa, ja tavoitteena olisi sen jälkeen pyrkiä päiväkotiin töihin. Harrastan vapaa-ajalla dubbailua sekä musiikin suurkulutusta.

Tulevalta treenikaudelta odotan hyvää tekemisen meininkiä porukalla ja uuden oppimista näyttelemisen saralla. On mahtavaa päästä tekemään tätä projektia huikean tiimin kanssa ❤

Digimon on itselle lapsuudenmuisto, jota tuli katsottua muroja syödessä ennen kouluun lähtöä. Rakastan tuotantokausista erityisesti Zero Twota. Magnamon oli ja on vieläkin oma suosikkini digimoneista.

Ei muutaku jeppistä ja etiäpäin!


Laura

Rooli: Takeru TakaishiTervehdys täältä diginäytön toiselta puolelta (。•̀ᴗ-)✧ Mun nimi on Laura ja oon Valituista lapsista toivon pilkkeenä tunnettu Takeru Takaishi!

Ensimmäisen kerran Digimoniin törmäsin nelivuotiaana suomeksi dubattujen jaksojen kautta ja ihastuin sarjaan heti. Tänäkin päivänä Digimonilla on oma spesiaali paikka sydämessäni yhtenä rakkaimmista ja nostalgisimmista sarjoista, jonka pariin palaan yhä uudelleen ja uudelleen. Suosikkiparivaljakkoni Adventure 01 -kaudelta on ehdottomasti Takeru ja Patamon, joten osaattekin varmaan arvata kuinka paljon itkulitkuilin, kun sain tietää näytteleväni Superlatauksessa Takerun roolin. On suorastaan unelmien täyttymys, että pääsin mukaan tiimiin ja tähän tehtävään ♡

Tulevalta treenikaudelta tällä hetkellä odotan eniten yhdessä tekemistä ja luovaa pöhinää sekä tietenkin kaikkiin näyttelijäkollegoihin tutustumista. Lisäksi tavoitteenani on ”löytää” sisimmästäni Valittu lapsi, eli toisin sanoen tuoda hahmoni lavalle omana parhaana itsenään – toivoa täynnä. Tietysti hauskan pitämistä ei saa unohtaa, koska jokainen projekti on uniikki kokemuksensa täynnä unohtumattomia hetkiä.

”When I’m feeling sad / I simply remember my favorite things / And then I don’t feel so bad”


Veikko

Rooli: AgumonMoikka vaan, täällä Veikko!

Oon 20v lauludino stadista ja näyttelen rohkeuden lähettiläs Agumonia sekä tämän kehitysmuotoja. Rooli saattaa aluksi haastaa minua, mutta on suuri kunnia näytellä Taichin digimonkumppania ja tehdä siitä omani!

Lapsena tuli tutustuttua Digimoniin isosisarusten ja heidän vhs-nauhoitusten kautta, yllättäen kukaan meistä ei halunnut katsoa sitä ainoaa myyntikasettia Agapio-dubeilla🤣 Aloittaessani cosplayharrastuksen, löysin Digimonit uudestaan ja se on minulle rakkaimpia sarjoja koskaan!

Superlatauksessa haluan tavata uusia ihmisiä ja kokea taas yhteisöllisyyttä: hölmöillään vähän yhdessä (varsinkin Oliverin kanssa😂) ja lopulta saatetaan uusi spektaakkeli lavalle!


Eetu

Rooli: GabumonHoitse! Mie olen Eetu, EddieEnigma nimimerkilläkin pyörinyt ja näyttelen tässä prokkiksessa Gabumonia sekä kaikkia tämän kehittyneitä muotoja. Taustaa teatterin, varsinkin musiikkiteatterin, teosta löytyy 15+ vuoden ajalta, joten ei ole ensimmäinen rodeo kyseessä.

Kyseinen rooli herätti aluksi hieman skeptisyyttä ja pelkoa, mutta tajusin, että tällä halutaan haastaa minua itseäni näyttelijänä eri lailla kuin olin alun perin toivonut ja kiinnostuinkin kyseisestä roolista sen takia enemmän. Lyhyesti sanottuna fiilis on jännittynyt, innokas, pelokas ja onnellinen.

Gabumon kehitysmuotoineen sekä Yamato on ollut lapsuuteni yksi lempihahmoduoista. Olin todella otettu roolista ja innoissani, varsinkin kun minun tietooni tuli Yamaton roolia näyttelevän henkilöllisyys. Uskon pystyväni tähän haasteeseen vielä enemmän juurikin kyseisen roolituksen takia ja uskon myös Yamatoon. Tulen lähestymään tätä roolia mahdollisimman syvällisesti ja nauttimaan varmasti joka hetkestä.

En ole ihminen, joka laittaa odotuksia, joten treenikausi tulee olemaan seikkailu ja olen mieluummin kyydissä kokemassa sen. Toiveet, ne on asia erikseen. Digimon on ollut lapsuuteni hienoimpia sarjoja ja olin myös mukana vuoden 2019 Valitut Lapset -näytelmässä näytellen Orgamonia. Loppuun paljastan miten aion lähestyä hahmoa sekä tämän dynamiikkaa Valitun Lapsensa kanssa. Minulla on ollut yli 18 vuoden ajan henkilö, jota saan sanoa parhaaksi ystäväksi ja tulenkin käyttämään meidän ystävyyttämme inspiraationa tähän roolisuoritukseen.


Milja

Rooli: PiyomonMoikka! ❤️ Oon Milja, netissä liikun usein nickillä ‘bloodyalicechan’. Olen mukana Superlatauksen lavatiimissä näyttelemässä ihanaa vaaleanpunaista digimonia eli Piyomonia sekä kaikkia tämän kehittyneitä muotoja. Piyomon on yksi suosikkidigimoneistani ja samaistun hahmoon paljon, joten olen todella innoissani, että pääsen liitelemään rakkauden siivillä kohti esityksiä.

Tulevalta treenikaudelta odotan paljon naurua ja ikimuistoisia hetkiä, jotka jäävät ikuisesti muistoihin. Ensikosketukseni Digimoniin oli se, kun lainailin sukulaiseltani Digimon Adventure vhs kasetteja ja myöhemmin katselin Zero Twota telkkarista. Nykyään oon katsonut Digimon-kausia useaan kertaan Youtubesta ja aina tulee yhtä nostalginen olo.

Olen ammatiltani vaatetusompelija ja tarjoilija, mutta opiskelen tällä hetkellä merkonomiksi Tampereella. Harrastan aktiivisesti cosplayta, larppausta, pelailua, tanssimista, piirtelyä, kuoroa, uintia, sarjojen kuluttamista ja askartelua. Lähdin mukaan tähän projektiin, koska kun olin katsomassa ensimmäistä Digimon -näytelmää ajattelin, että ‘’tuolla minä haluan olla’’. Olinkin todella innoissani kun Tampere Kupliissa huomasin, että jatko-osa olisi tulossa. Onneksi rohkaistuin hakemaan, koska pääsen toteuttamaan yhtä isointa unelmaani. Lempi digimonini ovat muuten Patamon, Palmon ja Piyomon. ❤️

‘’You’re braver than you believe, and stronger than you seem, and smarter than you think’’


Krista

Rooli: PalmonMoi! Olen Krista, somessa Anae (/anae_cosplay)! Esitän tässä projektissa Palmonia kehitysmuotoineen. Vaikka Palmon ei kuulukaan omiin lempidigimoneihin, odotan innolla sen esittämistä ja kehitysmuotojen fyysisten erojen tuontia lavalle.

Digimon on minulle erittäin tärkeä sarja, jonka tunnun löytävän yhä uudelleen säännöllisin väliajoin. Pohdin pitkään, riittävätkö aika ja rahkeet Superlataukseen sitoutumiseen, mutta totesin ettei oman lempipätkän lavalle tuomista voi vain ohittaa. Onneksi hain mukaan, odotan innolla että päästään toimintaan! Fun fact: Kannan Rohkeuden tunnusta niskassani tatuoinnin muodossa. ❤

Superlatauksen ulkopuolella harrastan cosplayta ja taitoluistelua. Molemmat ovat harrastuksia, jotka ovat kulkeneet pitkään mukanani, ja ovatkin erityisen rakkaita. Molemmat aiheuttavat enemmän kuin vähän harmaita hiuksia aina välillä, mutta lopussa kiitos seisoo. Tärkeintä itselle onkin vaan nousta ylös ja yrittää uudestaan, kunnes vihdoin onnistuu.

As many times as it takes.


Jonatan

Rooli: TentomonHei olen Jonatan, tunnetaan Jonina ja näyttelen tässä produktiossa Tentomonia sekä sen kehittyneempiä muotoja.

Lempidigimonini on Gomamon, mutta Tentomon kuuluu myös suosikkeihini ja odotankin sitä, että pääsen tuomaan tämän herttaisen koppakuoriaisen lavalle.

Treenikaudelta odotan oivalluksia ja hauskanpitoa sekä kiinnostavia käänteitä, kun näytelmä alkaa muotoutumaan lopulliseen muotoonsa.

Digimon ja minä kohtasimme ensimmäisen kerran ollessani lapsi. En tosin suomidubin vaan espanjankielisen dubin kautta. Agapion ilotkin pääsin toki kokemaan!

Vapaa-ajalla pelaan ja vedän pöytäroolipejä, teen sarjakuvadubbeja ja telmin hoitokoirien kanssa. Projektiin lähdin mukaan, koska olen harrastanut jo pitkään näyttelemistä, joten uudet projektit kiinnostavat aina. Lisäksi olin mukana ensimmäisessä Digimon-näytelmässä, joten tietenkin oli pakko hakea jatko-osaan mukaan!


Jenna

Rooli: GomamonMoikka moi! Mun nimi on Jenna ja olen tämän näytelmän Gomamon! Odotan innolla hahmoni räpylöihin hyppäämistä ja oman kehollisen ilmaisun harjoittelemista. Lavalla olen tottunut käyttämään enemmän ääntäni, joten nyt pääsen näyttelemään digivoitumista ja mätkimään vihollisia kuonoon! (งᓀ‸ᓂ)ง

Treeneissä odotan uusiin ihmisiin tutustumista ja tämän upean projektin työstämistä jännittynein fiiliksin. On ihanaa nähdä kuinka intohimolla näytelmää tehdään ja toivon, että se välittyy myös kaikille katsojille! (♡ˊ͈ ꒳ ˋ͈)

Digimon on ollut läsnä elämässäni lapsuudesta saakka ja se on minulle – kuten varmasti monelle muullekin – erittäin nostalginen sarja. Rakastan sen tarinaa ja hahmokehityksiä, ja uskon, että voimme näytelmällämme välittää tämän saman nostalgisen tunteen jokaiselle! (ෆ˙ᵕ˙ෆ)♡

Toivottavasti törmäämme tulevien vuosien aikana!

~ Mensore! Mensore! ~


Jade

Rooli: PatamonHeyy! Jade ”Dejavucos” täällä moi! Superlatauksessa pääsen näyttelemään Patamonia, sitä pientä suloista palleroa. Oon tosi innoissani roolista, sillä Patamon kuuluu mun lempparidigimoneihin ehdottomasti. Saatoin myös purkaa jännitystä ja odotusta muutamalla onnenkyyneleellä, kun sain tietää, mitä hahmoa tuun esittämään – jo se kertoo, kuinka innossani tästä oon. Kokonaisfiiliksenä onkin jännittyneet, mutta odottavat ja innostuneet fiilikset koko näytelmästä.

Oon aina ollut enemmän Pokemonin kasvatti kuin Digimonin, vaikka ei sillä, etteikö Digimon ois hyvä sarja – etenkin ne legendaariset suomidubit. Varsinaista tunnesidettä ei kuitenkaan sarjaan ole syntynyt – se on nostalginen sarja lapsuudesta.

Kun Valitut lapset ja Valitsen sinut -musikaali esiintyivät coneissa aikoinaan, mietin jo silloin kyseisten prokkisten kohdalla, miksen oo tiennyt, että tämmösiin ois voinu itekin hakea mukaan. Onnekseni tällä kertaa yks tuttu tyrkytti infoo Superlatauksesta ja uskaltauduin hakemaan mukaan. Toivon, että prokkiksen aikana pystyn kasvamaan näyttelijänä, ihmisenä sekä Patamonina. Ja että pystyn tuomaan Patamonille sen ansaitsemaa oikeutta ja sisäistämään hahmon osaksi itseäni.

Epäonnistuminen on mustelma, ei tatuointi.


Kikka

Rooli: VandemonMoi, olen Kikka. Näyttelen pääpahista Vandemonia ja lisäksi toimin myös lavatiimin ruokavastaavana. Fiilikseni hahmon esittämisestä on jännittävä ja innostava, JESS! En odota treenikaudelta mitään, koska paras oppi elämässä on se, että kun ei odota tai oleta mitään, pettyy vähiten. Suhteeni Digimoniin alkoi ala-asteella kun sain tuliaisiksi äidin serkulta ekat digimonkortit. Eipä mennyt aikaakaan kun ne jo nelosen aamussa pomppivat. Agapion dubbauksilta olen säästynyt, joten tutumpaa on juuri tämä Vandemon osuus.

Älä stressaa, yritä parhaasi, unohda loput


Siina

Rooli: PicoDevimon, Soran äiti

Muut tehtävät: LavaninjaTervehdys! Meikä on Siina. Sain ilon näytellä tässä näytelmässä PicoDevimonia ja Soran äitiä. Ai että olen innoissani näistä rooleista! ᕙ(`▿´)ᕗ Erityisesti toiveeni PicoDevimoniin mainitsin jo koe-esiintymisessä ja tässä sitä ollaan!

Digimonilla on rakas nostalgian täyteinen paikka sydämessäni. Näin aikuisena sitä löytää syvyyttä ihan erilaisiin hahmoihin mitä lapsena, joten siksi on kiva päästä myös näytelmässä kurkistamaan vanhemmuuden haasteisiin ja tietysti vähän pimeälle puolelle. (¬‿¬) Uskon, että tästä syystä tuleva treenikausi tulee olemaan täynnä hyvin erilaisia tunteita. Hauskaa tänne on kuitenkin lähdetty pitämään, joten se on päälimmäisenä.

Haleja ja puseja! ( ゚ヮ゚)


Rami

Rooli: Phantomon, Yamaton isä

Muut tehtävät: LavaninjaMoro, Nokialla asustelen ja nimi on Rami. Tässä Superlatauksessa tulen heilumaan (heh) Phantomonina ja myös Yamaton isänä. Huonoilta iskävitseiltä ei siis tulla välttymään! Kavereiden kanssa olen muutenkin vähän tällainen isähahmo, joten minusta on mukava päästä näyttelemään sellaista. Innolla odotan myös Phantomonin näyttelemistä, sillä pahikset ovat aina kiehtoneet minua ja kyseisellä digimonilla on lisäksi omaa silmääni miellyttävä design.

Kuulun tähän ikäluokkaan, joka on lapsena katsonut sekä Digimonia että Pokemonia televisiosta, joten lapsuuden nostalgiaa olen tässä lähtenyt toteuttamaan. Pienenä en oikeastaan tajunnut, että kyseiset sarjat on japanilaislähtöisiä, tuli vaan katsottua kun niissä oli hienoja ötököitä. Vasta kymmenisen vuotta myöhemmin tutustuin sitten kaverin kautta animeen ja mangaan sekä aloitin cosplayn. Harrastan siis nykyään cosplayta sekä ratsastusta ja molemmissa on jo yli 10 vuotta takana.

Hetken kerkesin olemaan näytelmäkerhossa Jyväskylässä asuessani, muutoin olen lavalla olemista päässyt toteuttamaan cosplayssa pukukisojen ja kertaalleen myös esityskisan kautta. Nyt on kuitenkin kerinnyt vierähtämään pitkä tovi siitä, kun viimeksi on päässyt lavalle, joten pientä esiintymiskuumetta on ollut ilmassa ja senpä takia päätin tähän projektiin hakea mukaan. Odotan innolla meidän tulevia treenejä ja mukavaa yhdessäoloa muiden kanssa. Uskon, että tästä projektista jää käteen useampia hyviä ystäviä kenen kanssa tullaan pitämään yhteyttä jatkossakin!

Lempihahmo ja digimon(it) on aina olleet Yamato ja Gabumon sekä Garurumon.

If more people valued home above gold, this world would be a merrier place


Anni

Rooli: TailmonHeippa, Olen Anni (annippi) ja näyttelen tässä produktiossa Tailmonia. Lähden tekemään kyseistä roolia suurella ilolla ja innostuksella, koska kyseessä on suosikkidigimonini.

Teatteri määrittää pitkälle niin ammatillista kuin harrastuksellistakin identiteettiäni. Takanani on näyttelijäntaiteen opinnot sekä useita mielettömiä produktioita ja kevytyrittäjyyspohjalla tekemiäni esiintymisiä erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Nykyään vietän arkeani tutustuen teatteritekniikan puoleen työharjoittelussa, mutta vapaa-ajalla on mukava palata itse lavalle.

Digimon edustaa minulle jotain lapsuudesta tuttua ja turvallista, joten odotan tältä projektilta syväsukellusta tähän aikuisvuosina hieman unohduksiin uponneen aihealueen syövereihin sekä monia ilon ja naurun hetkiä. Ja tietenkin sitä palkitsevaa tunnetta, jonka valmis teos tulee aikanaan antamaan.

Lähdin projektiin mukaan edellisestä Digimon -näytelmästä innostuneena, josta kuulin ystävältäni. Randomina faktana kerrottakoon, että olen muuttanut 18 kertaa. Näin monta kotia ja myös kodittomuuden joskus kokeneena haulaisin jakaa sitaatiksi lauseen, joka kuvaa omaa ajattelutapaani täysin.

”Koti on siellä missä sydän on. Ja sydän on usein siellä, missä rakkaimmat olennot ja asiat ovat”.


Kati

Rooli: Wizardmon

Muut tehtävät: Lavaninja

Kuva: Milla Köykkä / PixeffectHeips! Olen Kati ja kulkenut tämän projektin matkassa ihan sen alusta asti häärimällä mukana produktion tuotantopuolella. Sen lisäksi hain lavatiimiin ja pääsen siinä näyttelemään Wizardmonia sekä yhtä toista pienempää digimonroolia, mutta ei siitä sen enempää vielä!

Samaistun päähahmooni ja tämän taustoihin vahvasti, mutta siitä huolimatta jokseenkin pelottaa lähteä tekemään roolia. Se ei ole määrällisesti iso, mutta asettaa monia uusia haasteita. Elämä ei kuitenkaan olisi jännittävää ja mielenkiintoista ilman itsensä haastamista, ja onneksi tässä on noin puolentoista vuoden treenikausi edessä, jonka aikana ehtii yrittää parhaansa mukaan kasvaa hahmon saappaisiin ja opetella uusia asioita.

Pienten roolien ohella toimin lavaninjana, josta taas olen enemmän kuin innoissani! Pääsin viime keväänä tekemään lavaninjan hommia (eli siis näyttämötekniikkaa) ammattiteatterissa ja se oli ihan älyttömän kivaa, joten totta kai se rakkaan aiheen ympärillä pyörivässä fantasianäytelmässä tulee olemaan varmasti vieläkin siistimpää!

Tulevalta treenikaudelta odotan ennen kaikkea Yhdessä tekemistä ja mahtavaa Tiimihenkeä! Sekä tietysti sitä kun pääsee näkemään miten käsikirjoitus alkaa pala palalta konkretisoitumaan näytelmäksi meidän lahjakkaan tiimin käsissä. Työtä näytelmän saamiseksi lavalle on paljon, mutta kaikesta tullaan varmasti yhdessä selviämään. Yksi askel kerrallaan kohti unelmaa ja esityslavoja!

“Do it, and you understand. Never do it, and you never understand.”


Elina

Rooli: Pumpmon, Takerun äiti

Muut tehtävät: LavaninjaOlen Elina tai Ellu, joka on vakiintunut lempinimi. Esitän näytelmässä Takerun (ja siis myös Yamaton) äitiä, muutamia pahiksia ja lavaninjailen. Yksi rooleista on vallan ihastuttava Pumpmon, joka on mahtava vastapaino ja samalla sopivankokoinen haaste.

Veljesten tarina on aina ollut lähellä sydäntäni ja edellisen Valitut lapset -produktion myötä vielä enemmän. Digimon ei ole koskaan ollut “se juttu” itselle, mutta siltikin lähes itkeä vollotan, kun katson sitä (varsinkin kyseistä arkkia).

Olen aina rakastanut teatterin tekemistä, mutta se on jäänyt opiskelujen jälkeen vähemmälle. Vapaa-ajallani pelailen, samoilen metsissä, kudon, luen ja kirjoitan. Cosplayta olen harrastanut jo neljätoista vuotta, ja se on ennemminkin jo elämäntapa. Rakastan uusia projekteja ja usein niitä on liikaa työn alla.

Tämä proggis on yksi niistä ja odotan innolla mitä tämän huikean porukan kanssa saadaan aikaiseksi!<33

Mulla ei ole mitään mottoa, joten lainaan lempifandomiani:
Not all who wander are lost.


Ronja

Rooli: Gotsumon, Taichin äiti

Muut tehtävät: LavaninjaHelei kaikille! Kasteessa nimekseni annettiin Ronja, ja toivon, ettette minuun kovasti lavalla kiinnitä huomiota, ninjana kun pääasiassa toimin. Saattaa minut roolipuvut päälläkin bongata pariin kertaan, Gotsumon näistä kenties mainitsemisen arvoisin.

Digimon oli lapsuudessani yksi suosikkisarjojani, ja siten erittäin tärkeä osa keskiviikkoaamujen rutiinia silloin kauan sitten. Lempihahmoja kertyi vähän useampikin, joten kysyttäessä en välttämättä yhtä ylitse muiden osaisi nimetä. :’)

Minusta on mukavaa päästä tekemään vähän teatteria pienen tauon jälkeen! Vaikka asennoidunkin moneen asiaan vanhalla viisaudella, ”Pessimisti ei pety,” niin toivon, että tiimi saa aikaan jotain, jonka tehtyään tai katsottuaan voi vain todeta, että kannatti kokea.

”Kadu mieluummin tehtyä kuin tekemätöntä.”


Kiia

Rooli: Hikari YagamiMoi, mie oon Kiia. Pääsen esittämään näytelmässä Taichin pikkusiskoa Hikaria. Hahmo on hyvin samaistuttava ja yksi suosikkihahmoistani. Jännittää suuresti, mutta minulta löytyy intoa hahmon esittämiseen ja rohkeutta haastaa itseäni. Treenikaudelta ootan paljon hyviä oppeja näyttelemiseen/esiintymiseen liittyen ja ylipäätään hauskoja hetkiä hyvässä yhteishengessä mukavan toiminnan ympärillä, josta saa ihania muistoja ja tärkeitä kokemuksia elämästä ja itsensä ylittämisestä.

Digimon on lapsuudesta asti tuttu ja rakas sarja, joka kuuluu omaan elämääni aina <3. Se on opettanut paljon ja viihdyttää aina ihanilla hahmoillaan sekä upealla tarinallaan, josta joka kerta löytyy jotain uutta opittavaa ja viisaita elämänohjeita.

Halusin lähteä projektiin, koska kävin katsomassa aikaisemman Valitut lapset -näytelmän ja innostuin sen näkemisestä, että ois huippua päästä itsekin tekee Digimon-aiheista näytelmää. Oon mukana myös näytelmän tuotantotiimissä.

Lempidigimon on Tailmon, vaikka tykkään kaikista digimoneista sillä ne on niin söpöjä.

”Aina on jotain opittavaa.”


Miksu

Rooli: Koushiron isä

Muut tehtävät: LavaninjaHei! Olen Miksu, ja esitän tässä näytelmässä Koushiron isää sekä toimin lavaninjana. On ollut tosi mukavaa päästä projektiin mukaan, vaikka Digimon ei olekaan minulle kovin tuttu. Jotain pätkiä olen varmasti lapsena nähnyt, mutta muistan todella vähän. Hahmostani en tiedä paljoakaan, mutta mielenkiinnolla otan tämän haasteen vastaan.

Teatterikokemusta minulle on kertynyt muun muassa kolmesta eri musikaalista. Hain tähän projektiin, sillä kaipasin takaisin teatterin pariin viimeaikaisen maailmantilanteen aiheuttaman pitkän tauon jälkeen. Odotan innolla treenikautta ja sen antia: uuden hahmon omaksumista, uusiin ihmisiin tutustumista ja koko porukan yhteistä hauskanpitoa ❤

Opiskelen yliopistossa suomen kieltä ja kotimaista kirjallisuutta. Vapaa-ajallani tykkään muun muassa laulaa ja kuunnella musiikkia sekä pelata erilaisia video- ja lautapelejä. Myös pokemonien jahtaaminen Pokemon Go:ssa kuuluu harrastuksiini 😀
Random fakta musta: Osaan taputtaa yhdellä kädellä.

”Kun elämä antaa sitruunoita, tee appelsiinimehua ja jätä kaikki ihmettelemään, miten pystyit siihen.”


Maka

Rooli: Koushiron äiti

Muut tehtävät: LavaninjaHeips! Meitsi on Maka ja prokkiksessa näyttelen Koushiron äitiä ja muuten toiminki sit lavaninjana. Prokkiksen ulkopuolella mä opiskelen nuoriso- ja yhteisöohjaajaks ja toimin kans henkilökohtasena avustajana. Mun harrastuslistaan mahtuukin kaikennäköstä. Sieltä löytyy mm. tanssi, piirtäminen, videopelit, cosplay sekä kesäsin myös skeittaus. Meikkaamisenki voisin luetella omiin harrastuksiin.

Meitsi tempastiin messiin prokkikseen ton mun paremman puoliskon johdattelemana ja aluks pitiki olla vaan ihan lavaninjana, mut sieltä sit löyty mulle kans pikkurooli, mistä oon kyl tosi innoissani. Yleisesti tosi hyvä fiilis lavatiimiin kuulumisesta ja prokkiksessa mukana olemisesta. Koronan jälkeen on ihan mahtavaa päästä tekemään taas kunnon produktiota ja odotankin treenikautta todella innolla just siks.

Meitsin suhde Digimoniin juontaa juurensa jo ihan lapsuudesta asti. Oon omistanu Digimon Adventure jaksoja VHS-kasetilla ja niitä onki sit kulutettu siihen asti et kasetti ei enää toiminu. Tää Superlatauksessa oleva tarina-arkki onkin mun lempi Digimon-arkki kaikista. Mun on vaikee päättää yhtä lemppari digimonia, mutta mun top 3 olematta missään järjestyksessä on Wizardmon, Angewomon ja Leomon.

“Mä oon matkakokoa mukavuussyistä, jos mä oisin oikeaa kokoa tää sun lehmäs sais slaagin… Maahan Mansikki!”


Luru

Tehtävät: LavaninjaMoikka! Oon Luru, ja toimin projektissa lavaninjana. Ninjailen ensimmäistä kertaa, joten paljon on uusia kokemuksia tiedossa! Suhtaudun tehtävääni positiivisella ja innokkaalla asenteella. Harrastan editointia ja valokuvausta, sekä erilaisia koiralajeja. Näistä vauhdikkain taitaa olla agility. Lisäksi olen populaarikulttuurin suurkuluttaja.

Digimon on minulle itselleni lapsuuden nostalgiasarja. Lempihahmojani ovat Patamon ja Pegasusmon. On siistiä olla projektissa mukana ja nähdä sen rakentamisen eri vaiheet aina esiintymislavoille saakka. Mukana on todella taitavaa porukkaa, joiden kanssa on ilo työskennellä. Treenikauden aikana toivon tutustuvani heihin kaikkiin hyvin. On hienoa seurata, miten näyttelijät kasvavat rooleihinsa.

Aloittamista vaille valmis!


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close