Superlataus joulukalenteri 2022 – Luukku 12

On aika joulukuun toisen MeemiMaanantain!

Olemme jälleen tutun konseptin ääressä: Tänään eli MeemiMaanantaina Superlatauksen joulukalenteriluukun takaa löytyy projektin aikana kypsynyt meemi. Mutta koska meemejä leipoutuu meemiuunissa yhtä vauhdilla kuin joulutorttuja joulupöytään, on valikoimasta rajattu valioyksilömeemi, joka on toivottavasti kaikkien maanantaita piristävä.

Meeminä tänään on…..

KUMPPARI!

© Pixabay

Vaatekappaleetkaan eivät ole turvassa, kun meemejä huolellisesti askarrellaan. Tai no, tässä tapauksessa huolellisuus oli kaukana…

Kumppari on Superlataus-projektin yksi vanhimpia meemejä ellei jopa itse vanhin. Se on saanut vakituisen paikan projektin yhteisessä sanavarastossa, jolla on samaan aikaan todella sydäntälämmittävä, mutta myös huvittava alkuperäistarina.

Mennään ajassa taaksepäin tämän vuoden syyskuun 11. päivään…

© Superlataus

Tässä nyt luukun kirjoittaja paljastaa, että edelleenkin kauheasti nolottaa tuo kyseinen typo. Suloisesta viestistä tulikin päivän vitsi eikä edes vain se – siitä tuli projektin epävirallinen nimi! Lavatiimin yhteisestä WhatsApp-ryhmästä tulikin heti “Lapaset ja Kumpparit” hienon kuvakkeen kera.

© Superlataus

Lapaset nimitys on vakiintunut tarkoittamaan Valittuja lapsia, joten nyt myös heidän digimonkumppaneillansa on yhtä hieno synonyymi käytössä! Kumppari on niin vakiintunut termi, että sitä viljellään puheessa ja teksteissä hyvin paljon. Lapasten ja Kumpparien monenlaisia spesiaalimpia seikkailuita on myös ideoitu pitkin syyskautta. Ohessa esimerkkejä hienoista chatista poimituista heitoista vastaleivottujen promokuvien kera 😉

Kumpparirallit

Kumppari-BB

Lapaset ja Kumpparit ruotsintunnilla

Ken tietää, tulevatko nämä seikkailut joskus toteutumaan. Ehkä, ehkä ei…

Mutta nyt purkitetaan hillot eli toinen MeemiMaanantain luukku. Mikäköhän vaatekappale saa seuraavaksi uuden merkityksen? Sen aika näyttää, mutta ennen sitä muistakaa tulla huomenna kurkkimaan taas joulukalenterin luukku! 

Meemimaanantain luukun meille meemuili taas Takerua näyttelevä Laura 🌟

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close