Superlataus joulukalenteri 2022 – Luukku 24

Hyvää jouluaattoa kaikille! On tullut aika avata joulukalenterin viimeinen luukku.

Jouluaaton luukusta löytyy digisanoitettu versio tutusta joululaulusta “Hiljaa leijaa maahan hiutaleet”. Uudelleensanoitus on Taichia näyttelevän Oliverin käsialaa, joka myös lauloi tämän “Valittujen lasten jouluaatto” -nimekseen saaneen kappaleen, jonka pääset kuulemaan oheisessa videossa.

Tämän laulun myötä Superlataustiimimme hiljentyy joulunviettoon ja ansaitulle tauolle ennen kuin tammikuussa palaamme taas näytelmän työstämisen pariin. Oikein rauhallista ja mukavaa joulua sekä hyvää uutta vuotta kaikille, nähdään taas ensi vuonna! 💖

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close