Superlataus joulukalenteri 2022 – Luukku 5

Tervetuloa joulukalenterin ensimmäiseen MeemiMaanantaihin!

MeemiMaanantait ovat maanantaipäiviä, jolloin Superlatauksen joulukalenteriluukussa esitellään projektin aikana kehittyneitä meemejä. Koska meemejä tulee jatkuvalla syötöllä, on kalenteriluukkuihin valikoitu muutamia esimerkkejä kulissien takaa, jotka toivottavasti ilahduttavat teidän päiväänne.

Tämän maanantain meemi on…..

MURSU JA MARSU!

© Pixabay

Kyllä, luitte aivan oikein! Eläinhahmot ovat aina suosittuja meemeissä, mutta mursu ja marsu ovat eittämättä rakastetuin ja meemikkäin eläinparivaljakko Superlatauksen tiimissä. Tälle syy löytyy siitä, että Digimon-kumppaneista Ikkakumon yhdistetään mursuun ja Patamon marsuun. Kun tämä mielleyhtymä lausuttiin ääneen, ovat mursu ja marsu seikkailleet treeneissä ja esimerkiksi proggislaisten peli-illoissa. (Morsoa ei ole ja ehkä on ihan hyvä niin…)

Seuraavaksi poimintoja mursumarsu-meemeistä!

Oppikirjasta napattu “mursu matkalla” on kuvavihjeen perusteella oikeasti “marsu mutkalla”. Superlatauksen lavatiimi on ottanut molemmat lentävät lauseet omikseen, joten ei ole tavatonta kuulla jompaa kumpaa variaatiota treeniviikonloppujen aikana.

Jackbox Party Packista tuttu “Tee K.O.” on peli, jossa pelaajat saavat tehdä omia t-paitoja kuvineen ja sloganeineen. Erään etäpeli-illan tuotoksena syntyi kuvanmukainen upea t-paita, jossa yhdistettiin suloinen mursu (Ikkakumon) marsuksi. Itse slogan on alunperin muotoa “Eikun, mä hämmennyin tuosta marsusta kun se pyöri mun jaloissa”, joka kuultiin treeneissä kun näyttelijä hämmentyi siitä, että Patamonin näyttelijä kirjaimellisesti pyöri hänen jaloissaan.

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä nostona on jälleen peli-illan tuotos. “Broken Picturephone” on peli, jossa voi esimerkiksi kirjoittamalla tehdä erittäin kummallisen kertomuksen, sillä pelaajat näkevät vain edellisen virkkeen ja yrittävät parhaansa mukaan keksiä sille jatkoa. Kuvan tarinaketjussa lavatiimiläiset ovat onnistuneet löytämään yhteisen runolähteen: mursun ja marsun.

Siinä oli tämänkertaisen MeemiMaanantain meemiannos. Uusia meemejä on luvassa taas ensi maanantaina, mutta muistakaapas tulla huomennakin katsomaan mitä luukusta löytyy! 😉

Meemimaanantain luukun taiteili Takerua näyttelevä Laura.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close