Treenikausi — ja näin se alkaa!

Syyskuun viimeisenä viikonloppuna Superlatauksen lavatiimi kokoontui ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan yhteen ihka ensimmäisen treeniviikonlopun tiimoilta. Tunnelma lauantaiaamuna treenipaikalle mennessä oli jännittyneen odottava ja innostunut, kun reilu parikymmenhenkinen lavatiimimme asteli ensi kertaa treenisaliin!

Viikonlopun ohjelmaan kuului paljon infoa, yhteisharjotteita sekä kenties se kaikista eniten kutkuttanein osuus: Näytelmän käsikirjoitusten jakaminen näyttelijöille sekä sen lukeminen ensimmäistä kertaa yhdessä ääneen. Lukemisen jälkeen myös keskustelimme yhdessä käsiksestä, lavan kokonaiskuvasta ja siitä, mitä kaikkea taiteellinen suunnittelu on miettinyt toteutukseen mm. lavastuksen ja tekniikan osalta. Treeneissä käytiin myös pukuluonnokset läpi, jotta näyttelijät saivat esimakua siihen miltä heidän rooliasunsa tulevat näyttämään.

Yhteisharjoitteita. Kuva Milla Köykkä / Pixeffect

Ensimmäisenä treeniviikonloppuna vallitsi samantapainen hämmentynyt fiilis kuin koe-esiintymisissäkin: Joukko ihmisiä, jotka osa vasta tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa vaikuttivat nyt jo porukalta, joka olisi treenannut yhdessä pitemmän aikaa. Kenties siitä syystä innostuimme hieman liikaa, kun sunnuntaina päivän päätteeksi lähdimme kokeilemaan jo kohtauksien tekemistä “lavalla” kävellen. Tämä meni tietysti tässä kohtaa hieman sekavaksi, kun käsis ei ollut vielä tuttu, ja kun vielä hypimme sieltä täältä kohtauksesta toiseen, jotta kaikki pääsisivät kokeilemaan lavalla tekemistä. Sekaannus ja kaaos kuvasivat sunnuntaista olotilaa treenien päätteeksi hyvin, mutta virheistä opitaan ja ensi kerralla maltamme lähteä liikkeelle rauhassa perusteista. Aloitus ei siis mennyt aivan suunnitelman eikä aikataulunkaan mukaan, mutta eipä mennyt tarinan valittujen lasten kesäleirille lähtökään!

Lopun hämmennyksiä lukuunottamatta viikonlopusta jäi kuitenkin mahtava ja toiveikas fiilis. Yhteishenki tässä porukassa on jo nyt niin sanoinkuvaamattoman upeaa, että kylmät väreet menevät selkäpiitä pitkin, kun miettii millaisiin suorituksiin tällaisella tiimihengellä, intohimolla ja innokkuudella, jotka tiimistä välittyvät, tullaan lopulta yltämään! Tämän tiimin kanssa on vahva tunne siitä, että uskallamme lähteä kurkottamaan korkeamman riman ylitystä. Lopputulos tulee olemaan tiiminsä näköinen, koska näytelmää tehdään niin vahvasti yhdessä rakentamalla. Työtä on paljon, mutta yhteispelillä selvitään askel kerrallaan kohti esityslavoja!

Keskustelua käsiksestä. Kuva Milla Köykkä / Pixeffect

Tervetuloa seuraamaan treenikauttamme paitsi täällä blogissa myös somepäivitysten ja Youtubeen välillä ilmestyvien treenivideoiden muodossa! Kiitämme myös yhteistyökumppaniamme Jyväskylän Nuorisoseuroja treenitilojen tarjoamisesta pitkälle treenitaipaleellemme. Matka on pitkä, mutta se tulee varmasti olemaan unohtumaton seikkailu!

Keitä sitten ovat nämä paljon puhutut näyttelijämme ja mitä hahmoja he esittävät? Se selviää ensi viikolla kun julkaisemme lavatiimin esittelyt nettisivuillamme! Stay tuned~

Tervetuloa seikkailuun! Toivottaa Superlatauksen (melkein koko) lavatiimi 💖 Kuva Milla Köykkä / Pixeffect

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close