Kesän edustuspöytäkuulumisia!

Viime viikonloppuna Nekoconissa sekä kesäkuussa Desuconissa saimme edustuspöydillämme tavata kasvokkain monia innostuneita Digimon-faneja ja muita projektistamme kiinnostuneita. Oli mahtavaa saada jutella kanssanne niin produktiostamme kuin Digimonista yleisestikin! Desuconissa pöytäilymme jäi sairastapauksen vuoksi harmittavasti vain yksipäiväiseksi, mutta Nekoconissa pääsimme onneksi olemaan paikalla koko viikonlopun. Suuri kiitos kaikille kesän coneissa pöydillämme vierailleille! ❤️

Jutteluseuran sekä projektin markkinoimisen lisäksi olimme järjestäneet kävijöille myös pientä aktiviteettia, joten conikansalla oli mahdollisuus pöydällämme tägätä itsensä samaistuttavimpaan valittuun lapseen. Digimonia tuntemattomien kävijöiden avuksi olimme laatineet hahmoista lyhyet kuvaukset sekä lisänneet hahmolle sopivan sitaatin kuvan yhteyteen. Nyt on aika julkaista tämän leikkimielisen äänestyksen tulokset ja selvittää kuka valituista lapsista oli coneissa kaikista samaistuttavin!

Äänestyksen viralliset valvojat Nekoconissa

Desuconin tägäyksissä eniten ääniä sai mystinen kahdeksas lapsi, ja toisen sijan jakoivat nörttipoika Koushiro sekä järjen äänenä tunnettu Joe. Nekoconissa ylivoimainen ääniharava oli Koushiro, johon moni introvertti conikävijä pystyi selkeästi samaistumaan. Toiseksi eniten ääniä taas sai tässä conissa Mimi, jonka “en jaksa enää kävellä” -valitus tuntui olevan monen conikävijän fiilis varsinkin sunnuntaina pitkän coniviikonlopun jälkeen. Kolmanneksi eniten ääniä keräsi kahdeksas lapsi, joka conin teemaan sopivasti veti selvästi kissarakkaita ihmisiä puoleensa.

Myös molempien äänestysten yhteistuloksissa voiton vei Koushiro 30 äänellä ja toiseksi eniten ääniä haali kahdeksas lapsi 27 äänellä. Kolmanneksi kiri Mimi 25 äänellä. Jaettua neljättä sijaa pitivät Taichi ja Joe 15 äänellä, ja viidennen sijan taas jakoivat loput lapset Sora, Yamato sekä Takeru 11 äänellä. 

Introvertin piirteet omaava, koneella aikaansa kuluttava ja tästä syystä heikot sosiaaliset taidot omaava Koushiro edustaa siis selvästikin keskivertoconikävijää. Koushiron persoonassa on kuitenkin myös piirre, jonka takia moni varmasti sympatisoi hahmoa: haluammehan me kaikki tietää keitä oikeasti olemme.

Ilahduttavaa oli huomata että kaikille hahmoille löytyi useampi ihminen, joka pystyi samaistumaan lasten piirteisiin: hahmokaartin luonteet kun vaihtelevat aivan laidasta laitaan. Mysteerisen, kissoja rakastavan kahdeksannen lapsen henkilöllisyys paljastuu aikanaan näytelmässämme myös Digimonia tuntemattomille katsojille. 

Voit kertoa meille kommenteissa kehen valituista lapsista sinä samaistut parhaiten!

Näytelmän lavalle saamiseksi on kuitenkin vielä pitkä matka kuljettavana, eikä se onnistu ilman huipputiimiä! Mikäli juuri sinä haluat olla osa tuota joukkoa ja antaa panoksesi näytelmän tuomiseksi esiintymislavoille niin vielä ehdit hakea mukaan! Lavatiimiläisten haku sulkeutuu tämän viikon sunnuntaina 17.7. ja tuotantotiimiläisten kuun lopussa sunnuntaina 31.7. Hakulomakkeisiin pääset tästä!

Oikein hyvää loppukesää kaikille seuraajillemme! Seuraavan kerran meitä on mahdollista tavata edustuspöydällä syksyn Traconissa. Sitä ennen toivottavasti näemme mahdollisimman monia teistä ensi kuussa koe-esiintymisissä! ✨

Yksi vastaus artikkeliiin “Kesän edustuspöytäkuulumisia!

  1. Kahdeksanteen lapseen tulee itse samaistuttua eniten ^-^

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close