Lähde matkaan seikkailuun, ja liity joukkoomme rohkeasti!

Kesäkuu on vihdoin täällä ja sitä myöten myös produktiomme uudet tuulet! Tänään nimittäin avaamme hakulomakkeet, joilla juuri sinä voit hakea mukaan proggiksen tekemiseen. Mukaan on mahdollista hakea näyttelijäksi, lavaninjaksi tai moneen kulissien takaiseen tuotantopuuhaan. Jos jokin mainituista herätti kiinnostuksesi, lue tarkemmat kuvaukset haettavista tehtävistä sekä ohjeet hakemiseen alta. Blogipostauksen lopusta löydät myös linkit itse hakemuksiin!

Näyttelijä- ja tuotantohakumme avautuvat tänään 1.6. ja aikaa hakemuksen tekemiseen on useampi viikko. Lavatiimiin ja tuotantoon on erilliset hakemukset: näyttelijä- ja lavaninjahaku päättyy 13.7. ja tuotantohaku 31.7. Näyttelijöiksi hakeville tarjolla on sekä isompia että pienempiä rooleja, eikä hakijoilla tarvitse olla aikaisempaa näyttelemis- tai esiintymiskokemusta. Lisäksi haemme lavatiimiimme lavaninjoja, jotka hoitavat esityksissä näyttämöteknisiä tehtäviä, kuten lavasteiden vaihtoja ja tarpeistoproppien kuten Digimonien hyökkäysten käsittelyä sekä avustavat näyttelijöitä vaatevaihdoissa.

Tuotantopuolelle haemme tekijöitä markkinointiin, lavasteiden tekoon sekä puvustuksen laajaan tiimiin. 

Puvustuksen tehtäviin kuuluu vaihtelevasti ja laajasti erilaisia tehtäviä mm. ompelua ja proppien – kuten haarniskojen tai hyökkäysten – valmistusta. Erilaiset kädentaidot eri materiaaleja kohtaan ovat olennainen osa työtehtäviä. Lisäksi etsimme henkilöitä peruukkien muokkaukseen ja hahmojen maskeeraukseen.

Lavasteiden ja tarpeiston valmistukseen haemme myös kädentaitoisia henkilöitä, joilta löytyy mahdollisesti materiaalien tuntemusta ja kykyä hahmottaa lavakokonaisuuksia.

Markkinointiin haemme lisäkäsiä paitsi yleisesti markkinointiin niin erityisesti syksyllä harjoituskautemme alkaessa tarvitsemme innokkaita somettajia sekä kuvaajia treeniemme taltiointiin.

Jos siis joku edellä mainituista asioista kuulostaa juuri sinun jutultasi, laita rohkeasti hakemusta tulemaan! Voit myös kertoa hakemuksessasi mahdollisista muista taidoistasi mistä voisi olla näytelmäproduktion tekemisessä hyötyä. 

Hakemuksen tekemiseen on hyvä varata kunnolla aikaa, sillä sen perusteella valitsemme sopivat henkilöt koe-esiintymisiin lavarooleja varten sekä tuotantopuolella haastatteluihin. Pyri kertomaan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi kattavasti sekä ennen kaikkea rehellisesti. Hakemus, johon on panostettu, kertoo meille hakijan innokkuudesta projektin tekemiseen. Muista kuitenkin, että kyseessä ei ole mikään vakava työhakemus, jossa olisi tarkoitus myydä omaa osaamistaan. Hakemuksen laittamista ei tarvitse jännittää! Osaamista tärkeämpää on persoona ja halu tehdä asioita. Myöskään esimerkiksi paikkakunta tai aikaisempi teatterikokemus ei vaikuta valintaan. Haluamme saada kasaan tiimin, joka suhtautuu projektiin kiinnostuksella, intohimoisesti ja toiset huomioon ottaen. Yhteen hiileen puhaltava tiimihenki on produktiossa toimimisen kannalta myös aivan erityisen tärkeää. Luottamus ystäviin on ystävyyttä!

Myös jo produktion tuotantotiimissä mukana olevat henkilöt saavat hakea mukaan lavatiimiin ja heitä koskevat samat säännöt kuin uusiakin hakijoita. Kaikkien lavalle halajavien tulee tehdä hakemus ja osallistua koe-esiintymisiin. Mikäli joku, joka tekee roolivalintoja haluaa myös hakea lavalle, ei voi hakea yleisesti näyttelijäksi. Hänen pitää valita joku tietty / tietyt roolit joihin hakee, eikä henkilö itse osallistu kyseisten roolivalintojen tekemiseen. Tärkeintä meille on reilu peli ja kaikkien hakijoiden samanarvoisuus!

Hakulomakkeiden perusteella jatkoon valituille lavatiimiin hakijoille järjestetään kaksipäiväiset koe-esiintymiset elokuussa. Roolivalinnat ilmoitetaan syyskuun alkupuolella. Näytelmän harjoituskausi alkaa syyskuun lopulla, josta eteenpäin treenejä tulee olemaan kerran kuussa viikonloppuisin. Tuotantohakemukset käydään läpi elokuun aikana ja tarvittaessa pyydämme hakijoita vielä haastatteluun. Lopulliset tuotantotiimiläisten valinnat ilmoitetaan elokuun loppuun mennessä.

Meille saa myös laittaa mieltä askarruttavissa asioissa kysymyksiä hakuihin liittyen joko sähköpostiin tai somekanaviemme kautta.
Nyt kanssamme seikkailuun tuu!

Innostuksella hakemuksianne odottaen,
Superlatauksen tuottaja- ja ohjaustiimit

Hae mukaan!

Yksi vastaus artikkeliiin “Lähde matkaan seikkailuun, ja liity joukkoomme rohkeasti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close